phishing

Çiçek’ten Elibol’a Hem hodri meydan hem de ‘o paylaşımı kaldır yoksa….’.

Çiçek’ten Elibol’a Hem hodri meydan hem de ‘o paylaşımı kaldır yoksa….’.

Çiçek’ten Elibol’a Hem hodri meydan hem de ‘o paylaşımı kaldır yoksa….’.
15 Mart 2018 - 13:47

 


Sandıklı Sebzaciler Odası Başkanı ve Yeni Sandıklı Esanaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek  sosyal medya hesabından Sandıklı Eski Belediye Başkanı İsmail Elibol’a verdi veriştirdi.

Ali Çiçek yazısında meydan okudu ve hodri meydan dedi. Ve tek tek yazacağı konuları açıkladı. Yazısında örnek veren Çiçek ;” Örnek: Yellimi tellimi onunda hissesi olan okula ait araziyi nasıl imara açtığından başlayacam. Nerden nasıl şekilde kömür aldığınla devam edecem.”dedi.

Elibol’a şahsiyetsiz,dansöz diye hakaret eden Çiçek Sandıklı Esnaf Odası seçimlerinde Elibol’un Akpartili Ahmet Öztop’un yanında yer aldığını içine sindiremediğini bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Çiçek Elibol’a seslenerek ya o yazıyı ve paylaşanlara kaldırtacaksın yada ben devam edeceğim diyerek de üstü örtülü olarak tehdit etti.

Çiçek Elibol’a sen beni sandığa gömmedin ama kendisi için seçimlerde maddi manevi destek olan birisinin karşısında çalıştığını söyleyerek sıkıntılı günlerinde yanından kaçanlarla birlikte olduğunu ifade etti.

İşte Çiçek’in meydan okuduğu, kaldır yoksa diyerek aba altından sopa gösterdiği ve madde madde sıraladığı gerekçeler ve üstü örtülü olarak ima ettiği konulara ilişkin sosyal medyada yer alan Şahsiyetsize cevap başlıklı yazısı ;

ŞAHSİYETSİZE CVP:1

Sana bundan sonra çapsız demekten vazgeçtim, çünkü çapın varmış ki başkasının kazandığı oda seçimiyle bana Çapını ispat ettiğini sanacak kadar basitsin gözümde. Bu yüzden, bundan sonra ŞAHSİYETSİZ diye hitap edeceğim. Neden mi?

1- gerçek bi devlet adamı olan sayın Devlet Bahçeli’yi ak partiyle ittifak etti diye bahane edip davasını satan partisini terkeden kişiler, dünkü oda seçiminde Akpartili Meclis üyesi adayıyla ittifak ederek ne kadar ŞAHSİYETSİZ olduklarını tüm sandıklıya açıkça göstermişlerdir. İşte bu yüzden artık senin ve senin gibilerin adını ŞAHSİYETSİZ koydum.

2-yazında Cengiz başkana atıfta bulunmuşsun sonra arayıp her zaman yaptığın gibi kıvırmışsın. Bundan sonra sana dansözde diyebilirim. İşte bu yüzden ŞAHSİYETSİZ koydum

3-sen beni sandığa gömmedin, ama zamanında sana her türlü destek olan seçimlerini kazanmanda maddi manevi destek olan bi insanın karşısında çalıştın. İşte bu yüzden ŞAHSİYETSİZ koydum.

4- her esnaf sıkıntılar yaşar Allah düşmanımın başına vermesin işini kaybettirmeyi, sende sıkıntılı dönemler yaşadığında senin yanından kaçanlarla bakıyorum bugün berabersin. İşte bu yüzden ŞAHSİYETSİZ koydum.

5-senin çok değerli arkadaşın Yelli birisi, sokak sokak sana her türlü küfürü ediyordu bugün bakıyorum tekrar kardeşim benim diyorsun. İşte bu yüzden ŞAHSİYETSİZ koydum.

HODRİ MEYDAN!

Delikanlıysan ve kendine güveniyorsan yazılara devam edelim. Allah’a şükür benim alnım açık. Ama sen devam et bende senin belediye başkanlığında yaptıklarınla devam edeceğim. Örnek: Yellimi tellimi onunda hissesi olan okula ait araziyi nasıl imara açtığından başlayacam. Nerden nasıl şekilde kömür aldığınla devam edecem.

Not: ya o yazıyı ve paylaşanlara kaldırtacaksın ya da ben devam edecem.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum