phishing

Eroğlu Sandıklı Mitinginde Konuştu; Muhalefeti Seçimden Sonra Şifalı Çamura Yatıralım

Eroğlu Sandıklı Mitinginde Konuştu; Muhalefeti Seçimden Sonra Şifalı Çamura Yatıralım

Eroğlu Sandıklı Mitinginde Konuştu; Muhalefeti Seçimden Sonra Şifalı Çamura Yatıralım
09 Mayıs 2023 - 09:43


 
AK Parti Afyonkarahisar il teşkilatı Sandıklı ilçesinde miting düzenlendi. Yoğun bir katılımın olduğu mitingde konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu “muhalefeti seçimden sonra Sandıklı’daki şifalı çamura yatıralım” dedi.
 
AK Parti Afyonkarahisar il teşkilatı Sandıklı’da yoğun bir katılımın olduğu miting düzenledi. Mitinge, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Veysel Eroğlu, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, ilçe başkanı Osman Işık, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, milletvekili adayı Hasan Arslan katıldı.
 
“Bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır”
 
İlk konuşmayı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl yaptı. Çöl, “Bizlerin en büyük destekçisi olan sizler yine 14 Mayıs'ta ülkemizin bu önemli seçiminde hem Türkiye'mizi hem de tüm İslam aleminin bayrağını dikmeye hazırdır. Allah sizlerden razı olsun. Sandıklımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği 20 yıldır verdik. 14 Mayıs'ta da bunu taçlandıracağız hep beraber inşallah. Sandıklı'da rekorlar kırarak üst üste ikinci defa AK Parti belediyeciliğini sizler getirdiniz. Çok kıymetli bakanımızın destekleriyle yaklaşık 9 yıldır ilçemizin her noktasına en güzel hizmetleri hep beraber getirdik. Ben bugüne kadar desteklerinden dolayı kıymetli bakanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.
 
“Sandıklı halkı teröre prim vermeyecek”
 
İlçe başkanı Osman Işık da konuşmasında Sandıklı’nın kararını verdiğini duyurarak şunları söyledi; Sandıklı tamam inşallah. Gördüğüm manzara bunu gösteriyor. Zaten yaptığımız ziyaretlerde girdiğim işyerlerinde, sokakta karşılaştığımı vatandaşlarımız hep aynı cevabı veriyor; Biz sizinleyiz inşallah. İnşallah Sandıklı halkı teröre ihanete, milliyetçi görünen hainlere prim vermeyecek ve halk ettiği yatırımı aldığı AK Parti ile yoluna devam edecek.
 
Akdağ’daki göletin nasıl yapıldığını anlattı
 
İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban da Akdağ göletinin nasıl yapıldığını anlattı. Çoban, “Güzel hatıralarımdan aktararak hemen konuşmamı sonlandıracağım. Efendim ben değerli Bakanımız Veysel Bey'le 2002 yılından beriçalışıyoruz. Ne zaman? Sandıklı denilse, evet ben Şuhutluyum ama aynı zamanda Sandıklılıyım. Sandıklı benim ilçemdir. Efendim valimiz Aziz Yıldırım zamanında değerli Belediye Başkanımız Mustafa Çöl bey dedi ki Sayın bakanımız Akdağ’ı çok güzel yaptı. Ama oraya bize bir göl yaparsak güzelliği zirveye çıkar dedi. Ne yapalım? Dedim ki sen bir kahvaltı hazırla. Ben valimizi çağırayım. Diyeyim ki Valimize Akdağ'da kahvaltı yapacağız. Ama kahvaltıda bölge müdürü, orman bölge müdürü de olsun diye söyledi. Aziz Yıldırım beySayın bakanımıza telefon açtı. Dedi ki Sayın Bakanım bu güzelliğe bir göl yakışır. Hemen telefonu ver dedi. Bölge müdürüne talimat verdi. Herhalde Türkiye'de en hızlı yapılan göl de Akdağ göletiydi” dedi.
 
“Sandıklı tarihinin en büyük yatırımını bu dönem alacak”
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da konuşmasında şunları söyledi; Rabb'im inşallah hep birlikte on dört Mayıs zaferini bu meydanlardan kutlamayı hepimize, Sandıklımıza, Afyon'umuza ve tüm İslam ümmetine nasip eylesin inşallah. Ben buradan coşkulu kalabalığı görüyorum. Sandıklı kararını vermiş. Sandıklı inşallah sandıkları patlatacak ve sayın Hasan hocamızı, Hasan abimizi inşallah en yüksek oy oranıyla meclise gönderecek. Çok kıymetli hemşehrilerim
Sandıklı'ya geldiğimizde çalışmalar yaptığımızda hep dediniz. Bizim bir vekil eksiğimi var dediniz. Teşkilat mensuplarımız var. Sayın Bakanımız var, milletvekillerimiz var ancak biz ilçemizden milletvekili istiyoruz dediniz. Biz de bu talebi Sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz de teşkilatlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımız arz ettik. Sağ olsun o da sizleri kırmadı. Sandıklı'nın evladı, ülkenin dört bir yanında hizmet eden ve pırıl pırıl kalbi de, gönlü de, nefsi de pırıl pırıl ve hizmet aşkıyla çalışacak olan Hasan Hocamızı ve sizlerin çok kıymetli, çok değerli temsilcisini sizlere aday olarak gösterdi. Hayırlı olsun inşallah. Aday adaylarımızın, teşkilatlarımızın belediye başkanımızın ve en önemlisi Afyonkarahisar'ın hamisi, Türkiye'nin gururu, Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu Bakanımızın destekleriyle inşallah bu dönemde Sandıklı'ya tarihi yatırım gelecek. Ve yatırımların en yüksek oranda geldiği bir tarih olacak.
 
“Sandıklı halkı PKK’ya HDP’ye geçit vermeyecektir”
Afyonkarahisar milletvekili adayı Hasan Arslan da bir konuşma yaptı. Arslan “Biz bu topraklara hizmet etmek için, hizmetkarı olmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Biz sizlerin hizmetkarı olacağız değerli Sandıklılar. Değerli hemşehrilerim. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah 14 Mayıs'ta da
sandıkta da tüm Sandıklılılar, siyasi parti gözetimi olmadan destek verecekler inşallah. Sandıklı’da
sandıkları patlatacağız inşallah değerli dostlar. Bu seçim farklı bir seçim. Daha önceki seçimler gibi değil. Bunu tüm vatandaşlarımızın idrak ettiğini anlayabiliyoruz. Cep telefonundan dahi ulaşıp
olan biteni herkes hakim olduğunu bizlere aktarıyo9r. Daha önceki seçimler gibi icraatlerin, vaatlerin konuşulacağı, yaptıklarımızın, yapacaklarımızın konuşulacağı bir seçim değil bu seçim. Bu seçimde Millet İttifakı var karşımızda. Ama bu zillet ittifakı kimle beraber değerli dostlar? Kırk yıldır kırk yıldır, kırk bin şehit verdiğimiz PKK'la birlikte… Bu PKK'ya HDP'ye Afyonkarahisar, Sandıklı geçit vermeyecektir” dedi.
 
Yatırım müjdesi verdi
 
“Şimdi yatırımlar konusunda çok kıymetli büyüğümüz Veysel hocamız buradayken bizim bir şey söylememiz tabii mümkün değil” diyen Arslan sözlerine şöyle devam etti; Ben sağlıkçı olduğum için tıp doktoru olduğum için hastaneyle ilgili bir haber vereceğim. Sayın Veysel hocamın yaklaşık 2,5 yıldır takip ettiği, üzerinde durduğu bir proje. Sandıklı Devlet Hastanesi'nin yeni binası inşallah
planlamaya alındı değerli dostlar. Daha modern bir hastane olacak. Daha güzel bir Türkiye'nin en modern hastanesi olacak inşallah. Şimdi şu anda proje aşamasında 2024 yılında inşaata başlamasını bekliyoruz. Bütün aşamalar geçilmiş durumda. Proje çiziliyor şu anda çizilmek üzere” diye konuştu.
 
“Muhalefeti seçimden sonra şifalı çamura yatıralım”
 
AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Veysel Eroğlu ise Sandıklı’nın Türkiye'de teknolojik sera merkezi olduğunu kaydetti. Eroğlu “2 bin hanım kardeşimiz çalışıyor. 3 bin kişi de dolaylı olarak fayda sağlıyor.
Sandıklı'nın domatesleri nereye ihraç ediliyor? Dünyanın her tarafına. Ya işte Sandıklı'nın domatesi, biberi o kadar lezzetli ki şifalı diye dünyanın her yerinden talep geliyor. İşte hizmet budur. Sandıklı'yı sevmek budur. Bun kuru lafla, sevgiyle olmaz. Benim Sandıklı’ya vefa borcum var. Daha vefa borcumu ödeyemedim. Sandıklı Akdağ’da oteli de Sandıklı Belediyesi'ne verdik. Orada orman köşeleri var. Hakikaten cennetten bir parça. Ben buranın reklamı nasıl yapıyorum biliyor musunuz? Cenneti hayal etmek istiyorsanız gelin Akdağ’a diyorum. Burası Türkiye’nin en büyük şifa şehri olduğu gibi turizm merkezi de olacak. Neticede buraya gelen insanlar Hüdai kaplıcalarında özellikle çamura yatacak mı? Seçimden sonra muhalefeti de orada çamura yatıralım. Oldu mu? Arkasından isterse Akdağ çıkacak” dedi.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum