phishing

Sandıklı Termal Otelde Memnuniyet Artıyor

Sandıklı Termal Otelde Memnuniyet Artıyor

Sandıklı Termal Otelde Memnuniyet Artıyor
01 Mayıs 2023 - 09:13


Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün döneminde kira sözleşmesi biterek, özel sektörden Sandıklı Belediyesi bünyesine katılan Sandıklı Termal Otelde, misafirlerin internet üzerinden yaptığı memnuniyet yorumları hızla artıyor.
Google arama motoru üzerinden otelde kalanlar tarafından kendi ad ve soyadları ile yaptıkları  yorumların büyük bir bölümünde memnuniyetlerini ifade ettikleri tespit edildi. Sandıklı Termal Otele 5 üzerinden 5 yıldız vererek, yaşadıkları memnuniyetleri paylaştılar.
Sandıklı Termal Otel Müdürü Abit Dedebek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün kendilerine verdikleri desteklerle birlikte misafirlerimize hizmet verme noktasında kendilerini geliştirmeye devam ettiklerini, uzun seneler bu sektörde çalıştığını, bu bağlamda bilgi, birikim ve tecrübelerini Sandıklı Termal Otel’de değerlendirdiğini belirtti.
Misafirlerin konaklama sonrasında yaptığı olumlu düşüncelerin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini, bütün ekibimizle birlikte Sandıklı Termal Otelimize gelen misafirlerimize 7/24 kesintisiz hizmet verdiklerine dikkat çekerek, önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetlerle birlikte bölgede isim sahibi olacaklarını ifade ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum