phishing

Milletvekili Taytak Başkan Çöl'ü ziyaret etti

Milletvekili Taytak Başkan Çöl'ü ziyaret etti

Milletvekili Taytak Başkan Çöl'ü ziyaret etti
06 Mayıs 2023 - 09:28 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 21:37


 
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyete ayrı ayrı teşekkür ederek, seçim çalışmaları için geldiği “Sandıklı’ya hoş geldiniz” dedi.
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde, Cumhur İttifakı olarak Sandıklı’da Dr. Hasan Arslan’ın Milletvekili seçilerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermek istediklerini ifade ederek, kendilerine başarılar dileklerini yineledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum