phishing

Taytak; Sandıklı sandıkta gereğini yapacaktır

Taytak; Sandıklı sandıkta gereğini yapacaktır

Taytak; Sandıklı sandıkta gereğini yapacaktır
05 Mayıs 2023 - 11:22


 
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Sandıklı İlçesinde devam etti.
Taytak, hem seçim çalışmasında bulunuyor hemde vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirerek icraatta yapıyor.
Taytak, “Türkiye yeni yüzyıla girecek. 14 Mayıs’ta da Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan cumhur İttifakına destek vermenizi isterim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Her gittiği bölgede vatandaşların yoğun ilgisini gören Milletvekili Taytak, Sandıklı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak’a, Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe yönetimi, İl Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Özköse ve Engin Deniz, Milletvekili Adayı Hakan Çolpan, Belediye Meclis Üyesi Halil Özdemir, İGM Üyeleri Asım Akın, Hasan Ulusoy ve partiler eşlik etti.
 
TAYTAK, HİSAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Seçim çalışması esnasında vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Taytak bir yandan icraatta yapıyor. Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Taytak’a okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler, okullarının proje okulu olması talepleri ile ilgili girişlerde bulunan Taytak, müjdeli haberi okulda verdi. Taytak, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin proje okulları içerisine alınmasını sağladı. Okul müdürü ve öğrenciler Taytak’a teşekkür etti. İlçe de bulunan sera işletmelerini de gezen Taytak, ilimiz ihracatına destek veren firma yöneticilerine teşekkür ederek, emektar çalışanlarına da kolaylıklar diledi.
 
BAŞKAN ÇÖL’DEN TAYTAK’A TEŞEKKÜR
Sandıklı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Taytak, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisine oy vermelerini istedi. İlçe de dükkan atlamadan kapı kapı esnafı ziyaret eden Taytak, hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü de ziyaret eden Taytak, “Cumhur İttifakı milli bağımsızlığımızın gücü, varoluşumuzun güvencesi, milli birlik ve kardeşliğimizin güvenliğidir” dedi. Başkan Çöl’de ilçeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.
 
“SANDIKLI’LI VATANDAŞLARIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sandıklı ilçesinde akşam da ziyaretlerine devam eden Taytak, kahvehaneleri ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Taytak, “14 Mayıs’ta bir seçim var. Türkiye yeni yüzyıla girecek. Ben Sandıklı vatandaşlarımızın iradesine, irfanına, ilmine, saygı duyarım. Şimdiye kadar hep doğru olanı seçtiniz. Sandıklımızı milliyetçi muhafazakâr kardeşlerimiz yönettiler. 14 Mayıs’ta da Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan cumhur İttifakına destek vermenizi isterim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın cumhurbaşkanımıza Erdoğan beye oy vermenizi, Milletvekilliği seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisine oy vermenizi isterim. Sandıklılı vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum