phishing

Vali Yiğitbaşı Sandıklı'da

Vali Yiğitbaşı Sandıklı'da

Vali Yiğitbaşı Sandıklı'da
06 Mayıs 2023 - 09:32 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 21:37


 
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı , Sandıklı’da biz dizi inceleme ve temaslarda bulundu.
Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve protokol üyeleri tarafından, Sandıklı Müftülüğüne bağlı Hz. Aişe yatılı kuran kursunda karşılanan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada “İlham Veren Öykülerle Kadınlarımız Anlatıyor” programına katılarak, kadınların KOSGEB tarafından aldıkları desteklerle neleri başardığını, bu bağlamda devletin desteklediği kadın girişimcilerle bir araya geldi.
 
Daha sonra Hz. Aişe yatılı kuran kursunda bulunan hafız kızlarla buluşan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, burada değişik yaş gruplarındaki çocuklarla yakından ilgilenerek başarı dileklerinde bulundu.
 
Buradaki programın akabinde Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevine geçen Afyonkarahisar Valisi Doç Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldı. “Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor” etkinliğine de katılan Vali Yiğitbaşı, huzurevinde hoş sohbette bulundu.
 
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı son olarak Sandıklı Organize Sanayi Bölgesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından destek alarak kurulan baharat ve tıbbi aromatik bitki üretimi yapan; Fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum