phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar’da kaza yapan araçtaki 3 kişi yaralandı araçtan uyuşturucu çıktı

Son Dakika….Afyonkarahisar’da kaza yapan araçtaki 3 kişi yaralandı araçtan uyuşturucu çıktı

Son Dakika….Afyonkarahisar’da kaza yapan araçtaki 3 kişi yaralandı araçtan uyuşturucu çıktı
13 Mayıs 2023 - 10:44

 

 
Afyonkarahisar’a bağlı Çay-Bolvadin ilçe karayolunda meydana gelen kaza ihbarına giden jandarma ekibi kaza mahallinde uyuşturucu ve ruhsatsız tüfek ele geçirdi.
Afyonkarahisar’ın Çay-Bolvadin ilçe karayolunda kaza ihbarına giden jandarma ekibi kazazedelerin şüpheli davranışlarından şüphelendiler.Olay yeride detaylı inceleme yapan ekipler Kaza mahallimde uyuşturucu ve tüfek buldular.
Afyonkarahisar'da trafik kazası ihbarına giden jandarma ekipleri, kazada yaralanan şahısların şüpheli davranışları üzerine gerçekleştirdikleri incelemede, toprağa gömülü halde uyuşturucu ve taşlar arasına gizlenmiş ruhsatsız tüfek ele geçirdi.
 
Jandarma ekipleri, bölgede yaşanan trafik kazası ihbarı üzerine olay yerine gittiklerinde, 64 DY 811 plakalı bir otomobilin takla attığını ve içindeki 3 kişinin yaralı olduğunu tespit etti.
Yaralıların şüpheli hareketler sergilediğini fark eden ekipler, kimlik sorgulaması yaparken, H.B. adlı yaralının "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan kaydının bulunduğunu belirledi. Ayrıca araç plakasının sahte olduğunu tespit eden ekipler, araçta ve çevresinde arama gerçekleştirdi.
 
Yapılan aramada, toprağa gömülü halde alüminyum folyoya sarılı 5,31 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi, taşlar arasına gizlenmiş bir av tüfeği ve tüfeğe takılı vaziyette 10 adet mermi, metal bariyer içerisine gizlenmiş bir bıçak, kütüklüğe takılı vaziyette 17 adet av tüfeği mermisi, 1 adet el pürmüzü ve uyuşturucu yapımında kullanılan 3 aparat ele geçirildi.
 
Olayla ilgili soruşturma kapsamında, aracın sürücüsü H.K. adlı şüpheliye ruhsatsız silah bulundurma, sahte plaka kullanma veya takma ve tescil edilen araçları tescil belgesi almadan karayoluna çıkma suçlarından toplamda 27 bin 230 TL idari para cezası uygulandı.
Şüpheliler hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum