phishing

Akparti Sandıklı ilçe başkanı ne yapmaya çalışıyor?

Akparti Sandıklı ilçe başkanı ne yapmaya çalışıyor?

Akparti Sandıklı ilçe başkanı ne yapmaya çalışıyor?
10 Mayıs 2023 - 10:26

 

 
Seçim dönemlerinde radyo televizyon ve diğer reklam araçları il ve ilçe seçim kurullarının belirleyeceği kriterler çerçevesinde siyasi partilerin propaganda çalışmalarına ayrılır.Tüm siyasi partiler propaganda çalışmalarında kullanılmak üzere partilerine ayrılan kontenjanları adaylarına kullandırırlar ve adaylarının tanıtımında kullanırlar. Seçim dönemlerinde adaylara ayrılması gereken yeri Akparti Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık kendisi için kullandı.
Akparti Sandıklı ilçe Başkanı Osman Işık seçim dönemlerinde hiçte alışık olmadığımız bir bilboard çalışması yaptırarak aday yerine kendisini bilbordlara Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’la birlikte koyarak seçim tarihinde bir ilke imza attı.
Olaya tepki göstermesi geren Sandıklı’da bulunan Akpartili yönetim kurulu üyeleriyle belediye başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklı’nın adayı Hasan Arslan olması gerekirken tepkiyi Sandıklı İyi Parti İlçe Başkanı Emir Erkalan gösterdi.
Erkalan sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda ;”İYİ Parti olarak biz milletvekili adaylarımızı tanıtmaya çalışıyoruz İlçe seçim kurulunca bizlere ayrılan billboardları eşit miktarda adaylarımıza ayırdık ve tanıtımını yapıyoruz...
İlçemize hizmet edecek vekillerimizi tanıtırken kendimizi bir adım geri çekiyoruz..
Çünkü oy alacak oy toplayacak olan milletvekili Adaylarımız ve 14 Mayıstan sonra vekil seçileceklerle de muhatap olacak olan direkt Sandıklılı vatandaşlarımız..
Ancak bugün gözüme bir resim ilişti...
Sayın AKP İlçe Başkanı CB adayı ile kendi resmini billboardlara astırmış..
Biz vekillerimizi paylaşmak için partimize ayrılan 5 billboardan yer bulamazken ve fazlasını isterken sözde 21 yıldır İlçemizde hasret bırakılan Milletvekili adayınıza neden yer ayırmıyorsunuz ?..
Fotoğraf astırmaya madem bu kadar meraklıydınız neden aday olmadınız ?
Yoksa adayınızdan bir memnuniyetsizliginiz mi var ?”
Emir Erkalan’ın sorularını bende aynen tekrarlıyorum ve bu enaniyetiniz bu egonuz bu bencilliğiniz sizi ve akpartiyi nereye götürecek?
Akpartinin Sandıklı adayı Hasan Arslan neden habire şehir merkezinde çalışıyor neden son günlerini Sandıklılı hemşerileriyle geçirmiyor?
Sayın Osman Işık siz ilçe başkanı olarak neden bu duruma müdahale etmiyorsunuz?
Neden adayınıza sahip çıkmıyorsunuz?
Neden kendi resminizin yanına Cumhurbaşkanını koyarken adayın ve belediye başkanının resmini koymuyorsunuz?
Bu konuları eğer bilmiyorsanız neden çıkıp da il başkanlığında bu işi yapan profesyonel bir kadroya danışmıyorsunuz?
Sorularımı çoğaltabilirim. Ama yaptıklarınız sanki adayı istemiyor havasına sokarak baltalamak ve sabote etmek gibi görüntü veriyorsunuz.Yaptığını kısıtlı olarak kullandırılan bilboardın boşuna sizin resimlerinizle işgal edilmesi Akpartinin adayına sabotajdır.Amaç adayı tanıtmaktır çünkü yarın Sandıklılılarla aday muhatap olacak siz değil.
Sayın Işık kendinize gelin aklınızı başınıza alın ve o bilboard hala duruyorsa onu oradan kaldırın ki samimiyetinizi anlayalım.
Sağlıklı ve huzur dolu günler temennisiyle Allah’a emanet olun.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum