phishing

Akparti Milletvekili Adayı Dr. Hasan Arslan Gençlerle Buluştu

Akparti Milletvekili Adayı Dr. Hasan Arslan Gençlerle Buluştu

Akparti Milletvekili Adayı Dr. Hasan Arslan Gençlerle Buluştu
30 Nisan 2023 - 14:26 - Güncelleme: 30 Nisan 2023 - 16:29


 
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan, Ak Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde ilk defa oy atacak gençlerle buluşarak kendileriyle sohbetlerde bulundular.
 
Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan burada yaptığı konuşmada; Türkiye’de seçim yaşının Ak Parti zamanında düşürülerek 18 yapıldığını, bu bağlamda kendilerinin bu ülkenin geleceği için olmazsa olmazları olduğunu, ülkemizin üstüne oynanan oyunların zaman içerisinde memleketimizi nasıl yıprattığını ve en son 15 Temmuz darbe girişiminde kirli yüzlerini bir kez daha sergilediklerini ifade ederek, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı gençlerimize teşekkür ettiler.
 
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’de burada yaptığı açıklamada; Eğitimci bir Belediye Başkanı olarak şimdiye kadar sayısız gencimize eğitim alanlarında yardımcı olduklarını, kendilerinin sorunlarını eğitim hayatlarının başlarından bu yana yakından takip ettiklerini, ilçemizdeki gençlerle her fırsatta bir araya gelerek gündemle ilgili sohbetlerde bulunduklarını ifade ederek, bu vatanı kendilerine emanet edeceklerini, inşallah 14 Mayıs’ta kendilerinin gerekeni yapacaklarına olan inancını ifade ettiler.
 
Gençlik buluşmasına katılan gençler dikkatle takip ederek, ilk defa oy atacaklarının bilincinde olduklarını, bu vesileyle vatanımızın bölünmez bütünlüğünü her fırsatta koruyacaklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan’a teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum