phishing

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özdemir ve Beraberindeki Heyet İspanya’da Müzakerelerde Bulundu 

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özdemir ve Beraberindeki Heyet İspanya’da Müzakerelerde Bulundu 

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özdemir ve Beraberindeki Heyet İspanya’da Müzakerelerde Bulundu 
21 Mayıs 2023 - 20:11

  
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve beraberindeki heyet, İspanya’nın Endülüs bölgesindeki köklü üniversiteler ile kapsamlı müzakerelerde bulundu. Ziyaretler kapsamında iki tarihi Endülüs şehrinde bulunan Cordoba Üniversitesi ve Granada Üniversitesi yönetimi ile verimli geçen görüşmeler gerçekleştirildi. Cordoba Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Luna Santos ve Granada Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dorothy Kelly başta olmak üzere çok sayıda görüşme gerçekleştiren heyet, Erasmus anlaşmaları ve Erasmus+ KA131 hareketliliklerin kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Aynı zamanda fakültelerden gelen öğretim üyeleriyle birlikte İşletme, Mühendislik ve Turizm Fakültelerine ziyaretler gerçekleştirildi.
 
Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Serttaş ve AKÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Ali Avan’ın eşlik ettiği görüşmelerde, AKÜ ile İspanya’daki üniversiteler arasında ikili Erasmus anlaşmalarının temeli hazırlanarak; hareketlilik için gerekli olan resmi süreçler ve yazışmalar başlatıldı. Olumlu geçen görüşmelerde, Afyon Kocatepe Üniversitesinin tanıtımı da yapılarak, üniversitelerin ortak bölümleri için akademik iş birliği planlamaları gerçekleştirildi.
 
Ayrıca Uluslararası İlişkiler Merkezi Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Serttaş Granada Üniversitesinde düzenlenen uluslararası haftaya katılım sağlayarak Avrupa’dan çok sayıda katılımcı üniversiteye, AKÜ’nün tanıtımını yaptı. AKÜ tarafından yürütülen konsorsiyumların tanıtımı gerçekleştirilerek uluslararası proje yönetimi hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi. Çeşitli ülkelerden gelen katılımcılarla bağlantılar kurularak gelecekteki anlaşmalar için zemin hazırlandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum