phishing

Lütfi Arpacı son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Lütfi Arpacı son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Lütfi Arpacı son yolculuğuna dualarla uğurlandı
21 Mayıs 2023 - 20:50


 
Bir dönem Kurtuluş Gazetesi’nde Afyonspor maçlarıyla alakalı yazıları yayınlanan sıkı Afyonspor taraftarı Lütfi Arpacı yaşamını yitirdi.
Zamana direnemeyen meslekler arasında yer alan ayakkabı boyacılığının son temsilcilerinden bir tanesi olan tribünlerin yakından tanıdığı Afyonspor aşığı Lütfi Arpacı yakaladığı amansız hastalığa yenik düşerek 57 yaşında hayatını kaybetti.
Sıkı bir Afyonspor taraftarı olan Arpacı Kurtuluş Gazetesi’nde yayınlanan yazılarıyla gündeme damgasını vuruyordu.Arpacı Afyonspor’un sıkı bir takipçisi ve savunucusuydu.Deplasman maçlarını kaçırmayan Arpacı fikirlerşnş görüş öneri ve tespitlerini de bir dönem Köşesinden Afyonspor taraftarları ve spor kamuoyu ile paylaşıyordu.
Afyonkarahisar halkının yakından tanıdığı, Afyonspor aşığı olan Berberler Çarşısı esnaflarından Lütfi Arpacı, uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü. Acı haberi duyan Arpacı’nın sevenleri büyük üzüntü yaşarken, merhum Arpacı bugün Paşa Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum