phishing

Başkan Mustafa Çöl’e Yoğun Sevgi Seli

Başkan Mustafa Çöl’e Yoğun Sevgi Seli

Başkan Mustafa Çöl’e Yoğun Sevgi Seli
19 Aralık 2018 - 21:27 - Güncelleme: 19 Aralık 2018 - 21:29

 

 

Sandıklı Belediyesi makam odası tarihinin en yoğun dönemlerini yaşamaya devam ediyor. Başkan Mustafa Çöl’e adaylık sürecinin hayırlı olmasını temenni ederek görüşmek için 7’den 77’ye herkes Belediye makam odasını hınca hınç doldurdu.

Sandıklı Belediyesi personelleri, müdürlüklerimiz, sivil toplum kuruluşları, dernekler, odalar, spor klüpleri, mahalle sakinlerimiz, esnaflarımız, Devlet Hastanesi, Bedesten Esnafımız, Kadın ve Gençlik Kolları, Hayrat Vakfı, Bera Eğitim Kurumları, Yavaşlarlı hemşerilerimiz, Nato çalışanları, Taşıyıcılar Kooperatarifi gibi pek çok değişik faaliyet kolundan Pazartesi’den itibaren sabah saat 08:30’dan akşam 18:00’e kadar vatandaşlarımız tarafından yoğun bir sevgi seli, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ulaşarak makam odasını doldurup taşırdı.

Başkan Mustafa Çöl hemşerilerimizin hayırlı olsun dileklerini tek tek kabul ederek, buraya kadar zahmet verip geldikleri için kendilerine teşekkür etti. Tebrikleri kabul eden Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; “İlçemiz Sandıklımızı el ele daha güzel yarınlara ulaştırmak için sizlerin teveccühüyle Belediye Başkanı oldum. 5 yıllık süre zarfında ilçemize güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Asla siyasi olarak değil, hizmet noktasında bütün vatandaşlarımızın aynı hizmeti alması için gece-gündüz çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz.

İnsanımızın hak ettiği  hizmeti alması, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesinin daha modern, yaşanabilir bir kent olması için çabamız ve gayretimiz sizlerin sayesinde artarak devam edecektir. Makamımıza gelen, arayan, mesaj atarak tebrik eden, mesafeler uzak olsa bile kendini yanımızda hisseden bütün hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum