phishing
BATI İKİYÜZLÜLÜĞÜ ve DOĞU’YU CAHİLLEŞTİRME PROJESİ!
Julia Gül Arslan

Julia Gül Arslan

EVRENSELLİK ÖZLEMİ

BATI İKİYÜZLÜLÜĞÜ ve DOĞU’YU CAHİLLEŞTİRME PROJESİ!

27 Haziran 2016 - 17:48

 

 

 

 

Yüzyıllardır beraber yaşadığı Türklere karşı savaşan Ermenilerin,  düşmanlarla birlikte olup gerçekleştirdiği Türklere yapılan katliamlarını sanki Türkler Ermenilere yapmış gibi dünyaya pişirip pişirip sunmaları, karşılıklı katliamları sadece dine bağlayarak propaganda yapılması dünya tarihin iyi ve tarafsız okumamaktır-bilmemektir. Türkler ile tüm gayri Müslimler yüzyıllardır din olgusu fazla sorun olmadan yaşamışlardır. Hatta Sinagogları ve kiliseleri hep açık olmuş, ibadetlerini sorunsuzca yapabilmişlerdir.

Yüzyıllardır ırkçılıktan- dini, siyasi nedenlerden dolayı, (büyük ekonomik sorunları olduğu halde) ülkesine Yahudileri davet eden Osmanlı’dan başka bir devlet ya da Türklerden başka bir millet daha var mıdır?

Türkler, 1492’den itibaren, İspanya’dan, Nazi ve taraftarı Avrupa’dan kaçan Yahudilere kucak de açmamış mıdır?

Türkler, 2005 den beri Türkiye’ye sığınan Suriyelilere kucak açmamış mıdır?

 

 

TARİHİNİZ İLE YÜZLEŞİN!

Sömürgeci Batı dünyası, Türklere, durmadan, son derece olumsuz ve taraflı davranarak, Türklere;  “Tarihiniz ile Yüzleşin!” diyerek kendi tarihi ile bu ve benzer konularda asla yüzleşmemektedir.

Orta-Doğu’nun zengin doğal kaynaklarını- başta petrolünü ele geçirmek için bölge halkları birbirine düşürdüklerini itiraf etmeyen Batı dünyasının ikiyüzlü davranışına artık son vermesinin istenmesi gerekmektedir.

Yüz yıl sonra, tarih tersten işlemeye başlamıştır; milyonlarca Suriyeli mülteciye Batı değil, yine Türkler kucak açmıştır. Sadece, Batı’nın Suriyeli mültecilere karşı tutumlarında dolayı bir an önce aynaya bakması gerekmektedir.

100 yıl önce de misyonerlerle gerçekleşen, şimdi ise yine aynı şekilde ve beraberce desteklediğiniz dini ve cemaat liderlerini desteklemeniz tesadüf olamaz.  Türkiye’de çıkarılacak mezhep ve etnik kaostan yine siz sorumlu olmayacak mısınız?

100 yıldır, benzer şekilde, olmasını istediğiniz haliyle, Türkiye’nin bölünmesini-küçülmesi planlayarak suni şekilde ehtik ve dinsel bölücülükle çıkarılan iç savaş denemeleriniz yine insanlık tarihinin en büyük hatası oluyor/olacaktır….

Yukarıda Britanya’nın nasıl Iran petrollerini ele geçirdiğinin fotoğrafı görülüyor.(devam edecek)

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum

Son Yazılar