phishing

Köksal : ORKÖY kurasının iptali kararından geri dönüldü mü ?

Köksal : ORKÖY kurasının iptali kararından geri dönüldü mü ?

Köksal : ORKÖY kurasının iptali kararından geri dönüldü mü ?
16 Şubat 2018 - 09:14

 

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü'nde 9 köy arasında çekilen kuranın iptal sebebini sordu. Bakan Eroğlu, ORKÖY kurasının iptali ile ilgili soruda net bir cevap vermezken Milletvekili Köksal'a detaylı bilgi notu göndereceğini söyledi.

ORKÖY KURASI'NIN İPTALİ HAKKINDA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ 

Köksal, Bakan Eroğlu'na Dinar ilçesinde Dinar Orman İşletme Müdürlüğünde 5 Şubat 2018 tarihinde ORKÖY'den yardım alacak 9 köy için sıralamaya ilişkin bir kura çekildiğini hatırlatarak, "Geçen hafta Genel Kurulda sorduğum Dinar Orman İşletmede 9 köy arasında çekilen kurayla ilgili iptal sebebi hakkında da sizden bir açıklama bekliyoruz" diye sordu.

DETAYLI BİLGİ NOTU GÖNDERECEĞİM 

Milletvekili Köksal'ın ORKÖY Kurası'nın iptali hakkındaki sorusuna net bir cevap vermeyen Bakan Eroğlu, "Bir de biliyorsunuz, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü daha önce yoktu, Orman İşletme Müdürlüğümüz var Dinar’da, ORKÖY kredisi için biz normalde kura çekiyoruz, kurayla belirliyoruz çünkü adalet de o noktayınazardan önemli ancak bir muhtar kuraya gelmemiş, “Bana uygun zamana, başka bir zamana tehir edin." demiş, tabii, böyle diğer muhtarlar geldiği için onların huzurunda kura çekilmiştir. Bu konuda size çok detaylı bilgi notu da göndereceğim" diye konuştu. 

İPTAL KARARINDAN GERİ DÖNÜLDÜ MÜ? 

Bakan Eroğlu'nun açıklamasının ardından söz alan Milletvekili Köksal, "Sayın Bakan, şimdi, Dinar’daki kuranın iptal kararından geri dönüldü mü?" diye sordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum