phishing

İYİ Partili Saffet Acar :'Akşener'e Genel Başkanım Dedim, Başıma Gelmeyen Kalmadı

İYİ Partili Saffet Acar :'Akşener'e Genel Başkanım Dedim, Başıma Gelmeyen Kalmadı

İYİ Partili Saffet Acar :'Akşener'e Genel Başkanım Dedim, Başıma Gelmeyen Kalmadı
27 Mart 2023 - 12:54 - Güncelleme: 27 Mart 2023 - 23:05


 
Afyonkarahisar İlinin Dinar ilçesinin tanınmış ve sevilen siyasetçilerinden Dinar ilçesinde iki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve İyi Parti’nin ilk mensuplarından İyi Parti Genel Başkan danışmanı Saffet Acar, İYİ TV ekranlarından seçim çalışmalarını anlattı.
Belediye Başkanlığının ikinci döneminde 2016 yılında mensubu olduğu MHP’de bir genel başkan değişimi istediklerini belirten Acar, Meral Akşener’in MHP’nin genel başkanı olmasını istediklerini söyledi.
‘AKŞENER’E GENEL BAŞKANIM DEDİM, BAŞIMA GELMEYEN KALMADI’
Bu girişimdi bulunanların ilk sırasında kendisinin olduğunu söyleyen Acar; “2015 yılının Aralık ayında bu serüven başladı. 22 Şubat 2016 tarihinde biz ilk girişimi Dinar ilçemizden başlattık. Sayın Akşenir’i karşılaya yapacağız sırada pankartlara ‘Hoş geldiniz Sayın Genel Başkanım’ dedik ve bende kendisine aynı cümleyi kurunca MHP’den ihraç kararım alındı ve kopuş başladı. O pankart yüzünden 7,5 yıldır başıma gelmeyen kalmadı. Belediyemde, iş yerlerim de sürekli denetimler başlatıldı, müfettişlerin ardı arkası kesilmedi. Ama yılmadım, bu günlere geldik. İnşallah İyi şeyler olacak çünkü bu ülke bizim’ dedi.
GENÇLERE ÇOK GÜVENİYORUM
Acar; “Bugünümüzün, yarın ve öbür günümüzün teminatı olan gençlerimize çok güveniyorum. Partimiz içinde de gençler gelecektir. Ama ilk önce tecrübeli isimlerin bu seçimi kazanması gerekiyor. Siyaseti yerinde, zamanında ve kararında bırakacağız. Gençlerimizin önünü açacağız, onlara danışman olurum”dedi.
İlimiz ile ilgili devasa projeleri olduğunu söyleyen Saffet Acar; “Afyon, eğitim, ulaşım, tarım, sanayi, hayvancılık mermer ve benim için olmazsa olmazım turizm’debir çok projem var. Allah’ın bizlere verdiği nimetleri çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Termal turizmle ilgili yatırımlar ve tanıtımlar yapılmalı”dedi.
AFYON HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK
Acar; “Bu güne kadar ilçemize, ilimize ve ülkemize yapmış olduğum hizmetleri anlatmaya saatler yetmez. Doğalgaz’dan tutun, alt yapıya, ulaşıma, insan odaklı projelere kadar her projemde en üst başarıya ulaştım. Ama yetmez daha büyük ve Afyonkarahisar’ımızın ülkemizin hak ettiği projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
DEPREMZEDELERE İLK BİZLER KOŞTUK
Ülkemizde yaşanan deprem felaketine ilk koşan kendilerinin olduğunu söyleyen Acar; “Damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Bizde depremi yaşadık Dinar’da 10 ay çadırda kaldım. O yüzden hemen bölgeye ulaştık. İhtiyaçları tespit edip tırlarla yardımlarımızı gönderdik.”dedi.
İL BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN BİR ŞANS
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve ilçe başkanlarının her birinin çok kaliteli ve çalışkan insanlar olduğunu söyleyen Acar; “14 Mayıs’ta 6 vekilden 4 vekili olacağımıza inanıyorum. Çünkü kadrolarımız çok güçlü. Halkımız bize güveniyor.”dedi.
ULAŞILABİLİR BİR KİŞİYİM
Milletvekili olması halinde kendisine çok rahat ulaşılabileceğini söyleyen Saffet Acar; “Belediye Başkanlığım dönemlerinde de kapım sürekli açıktı. Milletvekili olduğum zamanda bana halkımız çok rahat bir şekilde ulaşabilecektir. Şu ana kadar şahsıma iletilip te çözülemeyen bir sorun olmamıştır. Tüm Afyonkarahisarlıların hizmetinde ve emrindeyim. Telefonum 24 saat açıktır.”dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum