phishing

Köksal sordu, Bakan Eroğlu doğruladı; Dombay Ovası'nda su sıkıntı var,

Köksal sordu, Bakan Eroğlu doğruladı; Dombay Ovası'nda su sıkıntı var,

Köksal sordu, Bakan Eroğlu doğruladı; Dombay Ovası'nda su sıkıntı var,
16 Şubat 2018 - 09:05 - Güncelleme: 16 Şubat 2018 - 09:17

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, TBMM Genel Kurulu'nda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Dombay Ovası'nda yaşanan su sıkıntısını sordu.Bakan Eroğlu, Dombay Ovası'nda su sıkıntısı konusunun doğru olduğunu ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın sorunlarının takipçisi olmaya devam ediyor. Afyonkarahisar'ın ilçeleri, beldeleri ve köylerinin sorunlarını yerinde tespit ederek bu sorunların çözülmesi noktasında ilgili mercilerle görüşen Milletvekili Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Dombay Ovası'nda yaşanan su sıkıntısını sordu.

KÖKSAL, DOMBAY OVASI'NDAKİ SU SIKINTISINI SORDU

Geçtiğimiz günlerde de TBMM Genel Kurulu'nda Afyonkarahisar'ın sorunlarını gündeme getiren Milletvekili Köksal, önceki gün gerçekleştirilen Genel Kurul'da Bakan Eroğlu'na, Afyonkarahisar ili Dinar ilçesine bağlı Çobansaray, Alacaatlı, Akgün, Karakuyu, Akça, Burunkaya, Gökçeli, Çapalı, Eldere, Dombay Ovası köylerinde ciddi anlamda sulama sıkıntısı yaşandığını ve bu konuda Dombay Ovası’nda bulunan, bu 10 köyü içine alan bir sulama projesi yapılması yönünde bölgede ciddi anlamda bir talep olduğunu belirterek bu yerlerde acilen bir sulama projesinin hayata geçirilmesinin beklendiğini ifade etti.

EROĞLU’DA DOĞRULADI, DOMBAY OVASI'NDA SU SIKINTISI YAŞANIYOR

Dombay Ovası'nda su sıkıntısı yaşandığını doğrulayan Bakan Eroğlu, Milletvekili Köksal'a konuyla ilgili şu cevabı verdi: "Tabii, Afyon’la alakalı, biliyorsunuz Sayın Vekilim, sulamalara çok önem veriyoruz. Şu ana kadar 51 tane baraj, gölet ve sulama tesisi yaptık, aşağı yukarı 500 bin dekar araziyi suladık. Tabii, orada, Dombay Ovası’nda bir su sıkıntısı var ama şu anda proje çalışmaları yapılıyor, neticelendirdikten sonra bakacağız. Tabii, sulanmadık yer bırakmıyoruz" şeklinde cevap verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum