phishing

CHP'li Akar : Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya taşıyacağız

CHP'li Akar : Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya taşıyacağız

CHP'li Akar : Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya taşıyacağız
28 Mart 2023 - 12:06 - Güncelleme: 30 Mart 2023 - 12:29


 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Anıl Halis Akar Sandıklı ve Hocalar İlçesinde partili ve vatandaşlarla buluştu. Akar’ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya taşımak adına gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.’ dedi.
Sandıklı İlçesinde CHP İlçe Başkanı Raşit Güneş ve yönetimi ile görüşen Yüksek Mimar Anıl Halis Akar ‘Millet ittifakındaki dostlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu rekor oy ile Çankaya’ya taşımak ve mecliste beklenen çoğunluğu sağlayarak Genişletilmiş Parlamenter Sisteme ülkemizi kavuşturmaktır.’dedi.
CHP İlçe Başkanı Raşit Güneş ve İlçe Yönetimi Anıl Halis Akar’a çalışmalarında başarılar diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Anıl Halis Akar daha sonra Sandıklı Sanayi Sitesindeki esnafların sorunlarını dinledi. Pazar yerinde Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.
Sandıklı Esnaf Odası Başkanı Ahmet Öztop ile fikir alış verişi yapan Akar Sandıklı Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Temsilcisi Arzu Ölçüm’den de çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Hocalar İlçe Örgütünü de ziyaret eden Yüksek Mimar Anıl Halis Akar çalışmaları hakkında İlçe Başkanı Mehmet Ali Ersoy ve ekibine bilgi verdi. Akar ‘İktidara yürüyoruz. Bu yolculukta bizlere eşlik eden cesur yürekli partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir ortamda CHP li olmak mangal gibi yürek ister.’dedi.
CHP Hocalar ziyaretinde Akar’a İlçe Başkanı Mehmet Ali Ersoy ve yönetimini yanı sıra önceki dönemlerde Hocalar da İlçe Başkanı olarak görev yapan Kamil Tunç ve Hocalar Ziraat Odası Başkanı Ali Özer de yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum