phishing

Son Dakika Sezon bitmeden gözde turizm merkezi Gazlıgöl'de rezalet

Son Dakika Sezon bitmeden gözde turizm merkezi Gazlıgöl'de rezalet

Son Dakika Sezon bitmeden gözde turizm merkezi Gazlıgöl'de rezalet
11 Eylül 2017 - 00:09 - Güncelleme: 11 Eylül 2017 - 00:13

Afyonkarahisar İhsaniye Gazlıgöl Belediyesi tüm esnafların ve Termal müşerilerinin hayatını kararttı.

Belediyecilikle alakası olmayan uygulama ve çalışmalar ile Gazlıgöl’de Belediyecilikde hiçbir belediyenin yapmadığını yaparak ,vatandaşı ve esnafı mağdur eden konumuna düşen Gazlıgöl Belediyesinden tüm vatandaş şikayetçi.

Termal Kaplıcalarda müşteri Sezonu bitmeden köprü çalışması adı altında komple ana güzergah olan yolu kapatan Gazlıgöl Belediyesi esnafa ve müşterilere Kaplıcayı zehir etti. Yol çalışması ve belediyenin alt yapı çalışmaları ve inşaatlarda eklenince Gazlıgöl cehenneme çevrildi. Vatandaşlar ve Termal müşterileri sosyal medya hesaplerından adeta isyan ettiler.

Sosyal Medya hesaplarından yapılan yorunlarda; “yakinda gazligole araba sokmicekler”,, Rezillik rezillik bunu yetkililer gormuyormu,, Gazlıgöl girişindeki köprü yapım nedeniyle trafik zaten ağır aksak ilerlerken şimdi yolun bir şeridi işgal edilmiş.,, Bu sene Gazlıgöl de rezillim diz boyu esnafınada yazık,, Yemin ediyorum utaniyorum artik gerci1 oy icin 3 kurusa tenrzül edip kurana el basip sonra oyum senin deyen insanlardan ne hayir beklersin gerci o inlara acimican ama her insan bir degil iste mahsum adam gibi adamlarda var orda onlara oluyor olan yazik ya,,, Rezillik tatil koyumu goçebemi bilemedim,,, Gazlogolu tebrik ediyorum cok guzel cok akilli bir baskanlari var browoooo baskan sezonu bitirdin,,,  Helal olsun belediye başkanına tam zamanında köprü yapıyo gelenlerin burnundan getirdi birdaha kimse gelmez buraya bu işi sakin zamanda yapsaydı olmazmıydı” gibi yapılan yorumlar ile millet isyanını sosyal medya^dan duyurdu.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • gazlıgöllü dobra
    6 yıl önce
    efendi burası gazlıgöl bizler cocukken ihsaniyeye kaymakam olacağına gazlıgöle muhtar ol derlerdi şimdi belediye başkanı ol hatta asgari ücretli çalışanı ol 5 yılda 2-3 şirketin ortağı 2 buzağısı ile asgari ücretle işe başlayan eğri lakaplı 3 tane termal tesisin ortağı şu anda yazın bunları Allah aşkına başkanın ablak köyü arsasına nasıl çullandığını yazın biraz deşerseniz gazlıgölden pis kokudan geçilmez hatta 6 ekimde ilimize gelecek cumhur başkanımız R.T.E. bile bu kokudan rahatsız olur şehri terk eder
  • Mehmet can
    6 yıl önce
    Biz 2010'da aldığımız termal hisselerin hala ne tapusunu alabildik ne parasını. Asıl çözüm bulunması gereken konu bu. Çınar Termal adlı yerden 3 hissem var ve tapum bile yok. Arıyoruz cvp yok. Mahkemeye verenlere de Çınar'ın avukatları, sözleşmenin batıl olduğunu ve geçersiz olduğunu savunup işin içinden çıkmaktalar. Peki bu kadar kul hakkı ne olacak. Hakkımızı yiyenlere haram olsun. Ölemeyip sürünsünler.