phishing

Öğretmenlerden Vali Tutulmaz’a ziyaret

Öğretmenlerden Vali Tutulmaz’a ziyaret

Öğretmenlerden Vali Tutulmaz’a ziyaret
24 Kasım 2017 - 16:12

Öğretmenlerden Vali Tutulmaz’a ziyaret

 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Öğretmenler Vali Mustafa Tutulmaz’ı Ziyaret Ettiler.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Kadınana İmam Hatip Ortaokul Müdürü Alaattin Yılmaz ve Öğretmenler Özlem Kayar ile Adem Tunçer Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve beraberindeki Öğretmenler Vali Mustafa Tutulmaz’a nazik kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ülkelerin geleceği için en temel hizmet alanlarından birisinin eğitimin olduğunu belirten Vali Mustafa Tutulmaz “Bir insanın ömründe, özellikle gençlik çağlarında 12 yıllık bir sürenin öğretmenlerimizin  elinde olması ve çocuklarımızın geleceğe hazırlanması çok önemli bir süreç. Dolayısıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bilgiyle, vatan, millet ve insan sevgisiyle yetiştirildiğinde geleceğimiz mutlaka daha parlak ve daha güzel olacaktır. Onun için bu fedakar ve kutsal görevi yapan öğretmenlerimiz  çok önemli ve büyük bir hizmet görüyorlar. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum