phishing

Özkaya: Sevdamız her zaman millet işimiz hizmet olmuştur

Özkaya: Sevdamız her zaman millet işimiz hizmet olmuştur

 Özkaya: Sevdamız her zaman millet işimiz hizmet olmuştur
18 Ocak 2017 - 16:02

 

 

Özkaya: Sevdamız her zaman millet işimiz hizmet olmuştur

 

 

AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı Şubat Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısınd akonuşan Milletvekili Ali Özkaya, “Sevdamız her zaman millet işimiz hizmet olmuştur” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve yönetim kurulu, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Belediye encümenleri, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya ve Yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Balı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, STK Başkanları ve temsilcileri katıldı.

 

GÖNÜL DOSTLARIMA SELAM OLSUN

Başkan Özdemir referandum konusunda bir süre açıklamalar yaparak katılımcı misafirlere bilgiler verdi.

İlçe Başkanı Özdemir’den sonra konuşmalarına Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, daha güçlü bir Türkiye için istiklal ve istikbal mücadelelelerinde var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Bozkurt’tan sonra konuşmalarına Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya “Referandum çalışmalarımızda birlikte elele vererek daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

Herşey Türkiye’miz için her şey Şuhut ilçemiz için sözlerine yer verdi.

Daha sonra Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya konuşmalarına devam ederek Tüm Değerli Dava arkadaşlarıma gönül dostlarıma selam olsun Allah’ın rahmeti bereketi üzerinize olsun. Bugüne kadar Türkiye’mizde elimizden gelen mücadeleyi vererek çalışmalarımızı hızla sürdürdük. Sevdamız her zaman millet işimiz hizmet olmuştur” diye konuştu.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum