phishing

Özkaya İscehisar’da Üst Geçit Çalışmalarını inceledi.

Özkaya İscehisar’da Üst Geçit Çalışmalarını inceledi.

 Özkaya İscehisar’da Üst Geçit Çalışmalarını inceledi.
24 Ocak 2017 - 14:31

 


Özkaya İscehisar’da Üst Geçit Çalışmalarını inceledi.
Afyonkarahisarın'ın İscehisar ilçesinde Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya,İscehisar Dörtyol mevkiinde yapımı devam eden Köprülü Kavşak üst geçidini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Firma yetkililerinden bilgi aldı.
İscehisar’da yapılan yatırımları değerlendiren Milletvekili Ali Özkaya,
Köprülü Kavşak üst geçidinin İscehisar’ın ticari potansiyelin artırılması  ve trafik yoğunluğunun azaltılması için yapılan büyük bir yatırım olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:“Viyadük köprülü kavşak hem şehrin gelişmesi açısından hemde trafik yoğunluğunun azaltılması ile kazaların önüne geçilmesi yönünde büyük bir yatırımdır.”dedi.

Milletvekili Ali Özkaya,İscehisar'a Akparti iktidarında yapılan diğer yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.Özkaya TOKİ,Doğalgaz çalışmaları  ve Mermer Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalara da kısa başlıklar halinde değindi.
Milletvekili Ali Özkaya:“Toki Evlerinin yapılacağı alan Yüklenici firma yetkililerine teslim edilmiş olup,yakın zamanda Toki inşaatlarının başlayacaktır."dedi.
“Doğalgaz çalışmalarının alt yapısı önümüzdeki günlerde yapılacaktır.”diyen Özkaya, Türkiye'de ilk defa İscehisarda Mermer Organize Sanayii Bölgesi içerisinde Mermer Tasarım Merkezi'nin açılacağı müjdesini de verdi.

Milletvekili Ali Özkaya ;"“Bu merkez İscehisar da Mermer Potansiyelinin tasarım halinde son mamül üretilmiş haliyle çok daha ekonomisi yüksek halde pazarlanması bu merkezce yapılacaktır.”dedi.
İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ‘te Yapılan yatırımlar ve Desteklerden dolayı Milletvekili Ali Özkaya’ya teşekkür ederek;“Devletimiz ve Hükümetimizin destekleri ile İscehisar’a yatırımlar kazandırma konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.
Ak Parti İscehisar İlçe başkanı Murat Dikmen’de iscehisarın ak parti hükümetlerinde yatırım ve nprojeler açısından büyük destekler aldığını ifade ederek ;"İscehisar'a yapılan yatırımlarda vatandaşlarımıza en güzel hizmeti kazandırma noktasında bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilerimize Teşekkür ediyorum.”dedi.
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya İscehisar'daki incelemelerinde Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven,İl Başkana Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak,İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak,İscehisar Belediye başkanı Mustafa Çibik,İscehisar Ak Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen eşlik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum