phishing

Özkaya;”Bolvadin hayırsever insanların memleketi”

Özkaya;”Bolvadin hayırsever insanların memleketi”

Özkaya;”Bolvadin hayırsever insanların memleketi”
01 Kasım 2016 - 16:54

 

Özkaya;”Bolvadin hayırsever insanların memleketi”

 

Bolvadin kırkgöz kampüsüne yapılan yatırımların açılışında konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise ilçe halkının hayırsever insanlardan oluştuğunu belirterek,  uyumlu çalışmanın yatırımlara dönüştüğünü ifade etti. Özkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bolvadin bugünlerde yatırım açısından alabileceği en güzel şeyleri alıyor.  Afyonkarahisar’da üniversite, milletvekilleri, valilik, belediye ve devletin protokolü arasında ciddi bir uyum var. Bu uyum sayın bakanımızın öncülüğünde bütün yatırımlara da yansıyor. Ben bugün Bolvadin’e 2 güzel şeyi de söylemek istiyorum. Birincisi Bolvadin’de uzun süre konuştuğumuz bir cezaevi yapılması meselesi vardı. Bir T tipi cezaevi bir de açık cezaevi  bin 500 kişilik 100 tane lojman ile birlikte bu ay içinde ihale edilecek. Ocak ya da en geç Şubat ayında adliye ihalemizi yapacağız. Benim en büyük hayalim Bolvadin Alkolik Fabrikasında üretilen morfinin Türkiye’deki ilaç sanayisine dönüşmesi ve buranın ilaç üretim merkezi üssü haline gelmesi. 25 profesörümüzü geçen yıl buraya fabrikamıza getirip gösterdik. 100 ton morfin üretiyoruz ve 150 milyon TL gelir elde ediyoruz. Belki birkaç milyar dolarlık ilaç ithal ediyoruz. Biz bunu ilaca çevirdiğimizde çok ciddi bir şekilde hem ihracatımızı artıracağız hem de bu stratejik ürünümüzün burada üretimini sağlayacağız. Çiftçimiz 700 bin dekar olan haşhaş üretiminin 350 binini kullanabiliyor. Birleşmiş Milletlerin tahsis ettiği bununda belki tamamını kullanacağız. Bir de çok alanda aynı anda başarı elde edeceğiz. Bu konuda üniversitenin yardımı çok önemli. Üniversitemizden bu konuda destek istediğimizi belirteyim.”

 

Konuşmaların ardından hizmete giren binaların yapımında hayırda bulunan iş adamlarına ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a il protokolü tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. Program BUBYO eğitim binası, Kırkgöz Camii ve Kırkgöz Kültür Merkezinin kurdelalarının kesilmesi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum