phishing

Muhtar Oflaz’dan Erdoğan’a mektup

Muhtar Oflaz’dan Erdoğan’a mektup

Muhtar Oflaz’dan Erdoğan’a mektup
22 Ağustos 2017 - 20:23

Muhtar Oflaz’dan Erdoğan’a mektup

 

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen ‘39. Muhtarlar Toplantısı’na katılanlar arasında yer alan Boyalı Köyü Muhtarı Faruk Oflaz, Cumhurbaşkanlığı makamına bir mektup yazarak, ilçeye bağlı köylerin sorunları dile getirdi. Oflaz’ın Erdoğan’a ulaştırılmasını istediği yazıyla Sinanpaşa köylerinin sorunlarını aktardı ve talep ettiği hizmetleri sıraladı. afyonyerelbasin.com’un Afyon Büyükşehir Ajans’a dayandırdığı haberinde, Muhtar Oflaz, Sinanpaşa’da sık sık kaymakam değişmesinden yakındı.

Muhtar Faruk Oflaz’ın kaleme aldığı mektuptan öne çıkanlar şöyle:

VALİ İLE GÖRÜŞTÜRÜLMÜYORUZ

“Muhtar olduğumdan beri Sinanpaşa ilçesinde 11 Kaymakam vekil olarak ilçemize atandı. Bu Kaymakamlarımızla Sinanpaşa köy muhtarları görev yapamaz duruma geldi. Şimdiki Kaymakamımız Kerem Türker’in asaleten de olsa 2019 yerel seçimlerine kadar Sinanpaşa köy muhtarları olarak Kaymakamımızın yerinde kalmasını istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanım göreve başladığımdan bugüne kadar Afyon ilimizde 4 vali geldi, bu valilerimizden randevu alıyorum. Almama rağmen Vali özel kalem müdürü tarafından, Bir türlü Vali beyle görüşemiyoruz. Acaba biz Cumhurbaşkanımıza bağlı muhtar değil miyiz?

Köy Muhtarları veya mahalle muhtarları Cumhurbaşkanlığına bağlıysa mümkünse bize sahip çıkın. Adalet önünde doğru yaptığımız halde eziliyoruz ve hesap veriyoruz.”

 

 

 

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum