phishing

Kurtuluş Yazarı Ertuğrul Sevim berat etti

Kurtuluş Yazarı Ertuğrul Sevim berat etti

Kurtuluş Yazarı Ertuğrul Sevim berat etti
20 Ocak 2017 - 18:16

Kurtuluş Yazarı Ertuğrul Sevim berat etti

 

 

Kurtuluş Gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Sevim yargılanmakta olduğu 3 ayrı davadan berat etti.

Ertuğrul Sevim geçtiğimiz 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olmuş ve seçimlerde yaptığı miting konuşması nedeniyle hakkında MHP eski Bolvadin  ilçe başkanı Süleyman Toker ile birlikte dava açılmış ve yargılamaya Bolvadin Adliyesinde devam edilmişti.

 

Ertuğrul Sevim bugün Bolvadin Adliyesinde görülen ve avukatlığını Milliyetçi Hareket Partisi geçen dönem il yönetim kurulu üyesi olan ve MHP il başkanlığının da avukatı Merve Koyuncu’nun yaptığı davanın karar duruşmasına Ertuğrul Sevim ve Süleyman Toker katıldı.

 

Gazeteci Ertuğrul Sevim adliye çıkışında “Adalete Güvendik Ve 3 Davadan Da Beraat Ettik” dedi.Sevim adliye çıkışında yaptığı açıklamada;”1 Kasım seçim mitingi konuşmamızdan dolayı aleyhimde açılmış olan, 2'si MHP eski ilçe başkanımız Süleyman Toker ile birlikte yargılandığım toplam 3 siyasi davanın sonuncusundan da bugün itibarı ile beraat ederek aklandım. Bizi sudan sebeplerle devletimizle karşı karşıya getirenler ise, şu anda adalet karşısında hesap vermeyi bekliyorlar.”dedi.

 

Sevim açıklamasında avukatı başta olmak üzere süreçte kendisine destek olan dostlarına da teşekkür etti.Sevim açıklamanın devamında:” Bu vesile ile, başta bu süreçte beni savunan ve 3 davadan da en ufak bir ceza almadan aklanmamı sağlayan avukatım Merve Koyuncu hanımefendi olmak üzere, yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.”dedi.

 

Sevim sözlerini şöyle tamamladı:”Yaşasın hainlerden arındırılmış bağımsız Türk adaleti ve onun mensupları..Kahrolsun adaleti ve demokratik düzeni bozmak için hukuku alet edenler..

Sizinle olan mücadelem ebediyete kadar devam edecek.And olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum