phishing

Kaycan'ın müjdesi Bolvadin'deki yurt işletmecilerini endişelendirdi

Kaycan'ın müjdesi Bolvadin'deki yurt işletmecilerini endişelendirdi

Kaycan'ın müjdesi Bolvadin'deki yurt işletmecilerini endişelendirdi
01 Kasım 2016 - 16:42 - Güncelleme: 01 Kasım 2016 - 16:51

 

 Bolvadin'deki yurt işletmecileri endişeli

 

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise ilçe halkının hayırsever insanlardan oluştuğunu belirterek, “Bolvadin’de, metrekareye düşen hayırsever oranı belki de Türkiye’nin en yüksek yerlerinden birisidir” dedi. Kayacan, Kredi Yurtlar Kurumu ile bir protokol imzaladıklarını müjdeleyerek protokol kapsamında belediye olarak Bolvadin’e 750 kişilik öğrenci yurdu yapacaklarını açıkladı.

 

Kayacan şöyle konuştu:

 

“Son bir haftadır üniversiteye yönelik çok güzel gelişmelerimiz oldu. Bolvadin Belediyesi ile Kredi Yurtlar Kurumu arasında bir protokol imzaladık. Bolvadin merkeze seneye 750 kişilik bir öğrenci yurdunu belediye olarak biz yapacağız. 29 Aralıkta ihalesi yapılacak 500 kişilik öğrenci yurdu daha yapılacak. Bolvadin’e gelen öğrenciler kaliteli ortamda barınma imkânına kavuşmuş olacaklar. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızla Kırkgöz Kampüsümüz yanında muhteşem bir projeyle ortak muazzam bir yatırım daha yapılacak. Tarih ve doğa orada buluşacak  ki öğrencilerimizin için farklı bir açılım ve zaman geçirme alanı olacak.”

BOLVADİNDEKİ İŞLETMECİLER ENDİŞELİ

Bolvadin kırgöz kampüsünde yapılan yeni yatırımlar için düzenlenen törende yurt müjdesi veren başkan kayacan Bolvadin'de irili ufaklı sayıları fazla olan yurt işletmecilerini endişelindirdi.Kurtuluş Habere konuşan işletmeciler;" zaten ilçede atıl bir yatak kapasitesi var birde baykan yurt yaptıracak seneye çok kapanacak yurt var böyle giderse kapanan yurtlardan işsiz kalacak olan çok insan olacak bunlara kim iş aş verecek.Kapanmaların yanında yaşanacak olan rekabetten dolayı batan işletmelerin de olacağının altını çizen işletmeciler atıl kapasiteyi değerlendirmek yerine başkan bolvadin esnafını işadamının ekmeğini mani oluyor.Bolvadin'e yurt lazım değil.Bolvadin'e yeni istihdam oluşturacak büyük sanayi tesisi lazım.Zaten zarar ediyoruz bu karardan sonra seneye endişeliyiz." dediler  

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • cenk eren
    7 yıl önce
    O yurt sahipleri kar etmek için kredi yurtlar kurumunu kapatmak için elinden geleni yapmışlardı zalimler