phishing

İsechisar'da Halk Günü Toplantısı Yapıldı.

İsechisar'da Halk Günü Toplantısı Yapıldı.

 İsechisar'da Halk Günü Toplantısı Yapıldı.
24 Ocak 2017 - 15:43

 

 


İsechisar'da Halk Günü Toplantısı Yapıldı.
Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için vatandaşlarımızın doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen halk günü toplantısı İlçe Kaymakamımız Muhammet Öztabak’ın başkanlığında yapıldı.
İscehisar Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen ve halkımızın yakından takip ettiği Halk Günü toplantısında,İlçe Garnizon Komutanı İhsan Doray,İlçe Emniyet Müdürü Burak Ersoy,Belediye Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ulu ve Daire amirleri ile Mahalle Muhtarları  hazır bulundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakamımız Öztabak; “2017 yılı Şubat ayı Halk Günü toplantısında halkımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelerek halkımızın istek, talep ve önerilerini kendilerinden dinleyerek aktarılan konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümleri bulacağımızı düşünüyorum.” dedi.
Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz veren Kaymakam Muhammet Öztabak, vatandaşlar için bu tür toplantıların düzenlenmesinin önemine değinerek,vatandaşlarla olmaktan duyduğu mutluluğu  ifade etti.
 Toplantıda sorunlarını ve taleplerini anlatan vatandaşlar, içme suyu,sağlık, imar, park sorunu gibi konuların yanı sıra  ve yardım taleplerini ilettiler.
Toplantının sonunda vatandaşlarımızın sorunları ile taleplerini  not ettiren Kaymakam Muhammet Öztabak, vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takipçisi olacağını ifade etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum