phishing

İddialar doğru ise yakışmadı sayın Solak

İddialar doğru ise yakışmadı sayın Solak

İddialar doğru ise yakışmadı sayın Solak
01 Kasım 2016 - 16:53

İddialar doğru ise yakışmadı sayın Solak

 

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Dr Mustafa Solak tüm insanlara kapısını kapattı.

 15 Temmuz Darbe kalkışması sonrası meydanlardan bir an olsun ayrılmayan Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak her yaptığı konuşmalarında insanlar ve üniversite sorunları ile yakından ilgileneceğini, işadamları başta olmak üzere kapısının her keze açık olduğunu defalarca dile getirmesi; mazide kaldı.

Rektörlükten randevu talep edenlere karşı daha önceleri yardımcı olan Özel Sekreter Sibel hanım başta olmak üzere , Basın yayım Müdür'ü Taner Tükelay'ın insanlara karşı duruşu ve tavrı değisti.

 Türkiye'de Üniversiteler içine sızmış, FETÖ/PDY Terör örgütü yapılanmasına yönelik KHK Kararı ile Abant İzzet Baysal Üniversitesinde 40,, Abdullah Gül Üniversitesinde 12,,Adıyaman Üniversitesi 45,, Adnan Menderes Üniversitesi 22,, "Afyon Kocatepe Üniversitesi 54",, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 13,, Ahi Evran Üniversitesi 10,, Akdeniz Üniversitesi 40,, Aksaray Üniversitesi 19,, Alanya Alaattin Keykubak Üniversitesi 44, Amasya Üniversitesi 5,,Anadolu Üniversitesi 13,, Anakara Üniversitesi 21,, Aradağan Üniversitesi 4,, Artvin Çoruh Üniversitesi 6,, Atatürk Üniversitesi 26,, Balıkesir Üniversitesi 54 öğretim görevlisi, profesör, yardımcı Doçent ve idari personel olarak Türkiye'de liste devam ediyor. Afyonkarahisar ise FETÖ'den alınan listesi olarak Balıkesir Üniversitesi ile Afyonkocatepe üniversitesi üst seviyede olduğu görülüyor.

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesinin 15 Temmuz'dan sonraki süreçte basın başta olmak üzere uyguladığı Rektör ile görüşme ambargosu halen devam ediyor. Kendi kabına çekilen Rektör Solak'ın samimi olmadığı üzerine insanlar, Her türlü kurum amirine , Bakan'a , Milletvekillerine bile en geç 15 dakikada ulaşıldığını ama rektör Solak'ın özel kalemi Sibel hanım tarafından sürekli olarak , Rektör İl Dışında Temaslarda, Şu an müsait değil gibi mazeretlerle oyalandığı aktarılıyor.

Haber&foto :Ahmet Uçmak

YORUMLAR

  • 0 Yorum