phishing

Global Girişimcilik Haftası başladı

Global Girişimcilik Haftası başladı

Global Girişimcilik Haftası başladı
14 Kasım 2017 - 17:22

Global Girişimcilik Haftası başladı

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Global Girişimcilik Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 13-19 Kasım arasında 170 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle girişimcilik ekosistemini bir araya getiren ve gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden bir kampanya olduğu belirtilen açıklamada şu bilgiler verildi:

TÜRKİYE GENELİNDE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

“Global Girişimcilik Haftası boyunca, küresel ölçekte başarılarını kanıtlamış girişimciler, Türkiye’nin önde gelen iş insanları, fikir önderleri, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar gönüllü olarak gençlerle buluşacaklar. Mentörler 15- 30 yaş arasındaki gençlerde girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaşacaklar.

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları, üniversiteler ve devlet kurumlarının yer aldığı 300′den fazla paydaş Global Girişimcilik Haftası boyunca tüm Türkiye genelinde etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları organize edilecektir.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum