phishing

Çıngırak büyükşehire aday adayı

Çıngırak büyükşehire aday adayı

Çıngırak büyükşehire aday adayı
27 Aralık 2016 - 20:17 - Güncelleme: 27 Aralık 2016 - 20:21

Çıngırak büyükşehire aday adayı

 

Afyonkarahisar büyükşehir olacak,İller arasında ilk sırada yer alıyor.

2019 yılı yerel seçimlerinde de çok sayıda belediyenin kapanması gündem de. Bu bağlamda, kapanan belediyelerin dışında ise,sadece ilçeler kalacak. Buna bağlı olarak da, Afyonkarahisar merkezde yada merkeze yakın noktalara iki adet ilçenin kurulması gündemde.

Hal böyle olunca, ilçe sayısı da buna bağlı olarak, 20 ye çıkacak. Peki Afyonkarahisar tüm bunlara hazır mı ? Yoksa değil mi ? gerekli alt yapı oluşturuldu mu? Yoksa oluşturulmadı mı ? Bilinmiyor ama şimdiden,Afyonkarahisarbüyükşehir Belediye başkanlığına hazırlananlar var.

Başta Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın aday adaylığını bir televizyon programında  açıklamasından sonra , Afyonkarahisar merkeze bağlı Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak'ta edef büyüterek büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Çıngırak'a göre ha Büyükkalecik, ha Büyükşehir fark etmiyor. İşte Başkan Çıngırak adaylığını geçtiğimiz günlerde sosyal medya'da şu ifadeler ile dile getirmişti.

"Sevgili kardeşlerim hedef büyütmeye devam ediyoruz. Allah izin verirse siz değerli halkımızında vereceği desteklerinizle 2019 da Afyonbüyükşehir Bld başkanlığına adayım şimdiden hayırlı uğurlu olsun" Demişti .

YORUMLAR

  • 0 Yorum