phishing

Bucaspor Fan grubu da takımları tarafından belirlenen fahiş bilet fiyatına tepkigösterdi

Bucaspor Fan grubu da takımları tarafından belirlenen fahiş bilet fiyatına tepkigösterdi

Bucaspor Fan grubu da takımları tarafından belirlenen fahiş bilet fiyatına tepkigösterdi
15 Nisan 2018 - 00:02 - Güncelleme: 15 Nisan 2018 - 00:41

Bucaspor fan grubu da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada kulüpleri tarafından alınan bilet fiyatlarına tepki gösterdiler.

Bucaspor yönetimi tarafından önce izmir il spor güvenlik kuruluna aldırılan deplasman yasaı kararı ardından da idare mahkemesi tarafından kaldırılan karar karşı Bucaspor yönetiminin misafir takım taraftarlarının bilet fiyatlarını 300 lira olarak belirlemesinden sonra ayağa kalkan Afyokarahisar’daki taraftar gruplarının yanı sıra Bucaspor fan grubu da sosyal medya hesabından kulüp yönetimini yanlış karardan dönmeye davet ettiler.

Hiçbir bireyin ve taraftarın deplasman özgürlüğü elinden alınamaz denilen açıklamada beirlenen fahiş bilet fiyatı yanlışından yönetimin dönmesi istendi.

Budaspor fan sayfasından yapılan açıklama şöyle;”Yarın oynayacağımız Afjet Afyonspor maçının deplasman tribünü biletleri 300 TL olarak açıklanmıştır. Tribün kültürüne sahip bireyler olarak gerek deplasman yasağının gerekse fahiş bilet fiyatlarının uygulamaya konmasına sonuna kadar karşıyız. Afyon'da oynanan mücadelede taraftarımıza 10 TL olan deplasman tribünü biletlerinin Afjet Afyonspor taraftarına 300 TL olarak açıklanması kabul edilemez bir durumdur. Hiçbir bireyin, taraftarın deplasman özgürlüğü elinden alınamaz. Yönetimden bu yanlıştan en kısa zamanda dönmesini istiyoruz! Deplasman haktır, engellenemez!”

Bu açıklamanın ardından www.kurtulusgazetesi.com.tr’ye ulaşan Afyonspor taraftarları bu açıklamayı samimi blmadıklarını ifade ederek timsahın gözyaşları olarak yorumladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum