phishing

HES İlaç Afyonspor Başkanı Süleyman Karakuş görevi bıraktı

HES İlaç Afyonspor Başkanı Süleyman Karakuş görevi bıraktı

HES İlaç Afyonspor Başkanı Süleyman Karakuş görevi bıraktı
10 Mayıs 2023 - 09:27


 
Afyonspor Başkanı Süleyman Karakuş istifa etti ve yaptığı açıklamada, kulübüne 2 yıllık hizmet süresinden sonra görevini devretmek üzere karar verdiğini söyledi. Karakuş, HES İlaç Afyonspor'u başarıya taşımak için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mali disiplinden taviz vermediklerini ve yeni bir borç yükü oluşturmadıklarını belirtirken, kulübün ekonomik olarak rahatlatıldığını sözlerine ekledi. Karakuş ayrıca kulübün bütçe yönetiminde diğer kulüplere örnek teşkil ettiklerini de belirtti.
 
Karakuş, kulüp için önemli anlaşmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyerek, Hes İlaç, Puma, Bitci gibi önemli markalarla iş birliği yaptıklarını ve kulübe katma değer sağladıklarını söyledi. Token anlaşması ile kulübe hem gelir sağladıklarını hem de 15 milyon adet token kulübe gelir olarak sunulacağını belirtti. Kulüp olarak kurumsal bir şirket kimliği edinmek için Genel Kurul Kararı aldıklarını söyleyen Karakuş, gelecek sezonlar için planlamaların zamanında ve iyi bir şekilde yapılabilmeleri için görevi yeni arkadaşlara devretme kararı aldıklarını söyledi. Başkanlık görevini vekaleten Aydın Tek'in üstleneceğini belirtti.
 
Karakuş ayrıca eski Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Milletvekilleri gibi önemli isimlere teşekkür ederken, kulüp yönetimine, teknik heyete, taraftar gruplarına ve görevi vekaleten üstlenen Aydın Tek'e de içten teşekkürlerini iletti. Son olarak, tüm taraftarlara da teşekkür ederek, takımı birlikte destekleyecekleri günleri sabırsızlıkla beklediğini sözlerine ekledi.
 
Kaynak : Ensonhavadis.com.tr
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum