phishing

Mor şimşeklerde puan hasreti sona erdi

Mor şimşeklerde puan hasreti sona erdi

Mor şimşeklerde puan hasreti sona erdi
30 Nisan 2023 - 20:13


 
Afyonspor, Isparta 32 spor ile kendi evinde karşı karşıya geldi.
Afyonkarahisar Zafer Stadında bugün oynanan Afyonspor Ispartaspor 32 karşılaşması 1-0 Afyonsporumuzun galibiyetiyle sona erdi.
Vugün saar 15:00 da başlayan karşılaşmayı Eren Özyemişcioğlu, Mert Baykal, Mehmet Kirişçioğlu  ve Hasan Kaçar’dan oluşan hakem triosu yönetti.
Hes ilaç Afyonsporumuz sahaya;  Anıl Atağ, Eren Tokat, Şiyar Kepir, Muhammet Mahmut Emir, İsmail Hakkı Doğan, Olcay Şahan, Kaan Baysal,Hüseyin Atakan Üner, Mustafa Erkasap, Alper Tursun Ve Bora Taşdemir’den oluşan ilk 11 ile çıktı
Isparta 32 Spor sahaya şu ilk 11 ile çıktı ;Korcan Çelikay, Muhammet Aran, Musa Nizam, Cem Özdemir, Ömer Kandemir, Osman Torun, Erdem Seçgin, Cemal Kızılateş, Abdullah Topkara, Hüseyin Afkan Ve Bahattin Berke Demircan ile çıktı.
Afyonspor kulüp Başkanı ve Afyonkarahisar Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Karakuş sosyal medya hesabından takımı kutladı.Karakuş ;”kazansa da kaybetse de gönlümüzde.Hatasıyla da sevabıyla da gönlümüzde.Bundan sonra da hep öyle olacak.Sezonun sonuna gelirken hepimiz çok yorulduk ama gayreti hiç bırakmadık.Bravo güzel takımım,Bu sezonda ve her sezonda en büyük taraftarınız olmaya devam edeceğim” dedi.
Akaparti Milletvekili adayı Ethem KARAHAN sosyaşş medyadan sevincini paylaştı. Karahan ;”HES İlaç Afyonspor & Ispartaspor maçında 1-0 skorla galibiyet elde eden takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Bu Alemde Kimseye A F Y O K! “ dedi.
Akparti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da bir paylaşım yaparak ;” 3 Puan bizim!! TFF 2 lig Beyaz Grup'ta son 3 haftaya gelirken çok kritik galibiyet alan Hes İlaç Afyonspor'umuzu tebrik ediyorum.Son ana kadar mücadeleye devam.. “ dedi.
CHP Milletvekili adayı Fatih Aydın ise sostal medyadan yaptığı paylaşımda ;”Isparta 32 Spor karşılaşmasından 1-0’lık galibiyetle ayrılan HES İlaç Afyonspor kulübümüzü, teknik heyetimizi ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum.” Dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ;” Şehrimizi TFF 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden Hes İlaç Afyonspor'umuz konuk ettiği Isparta 32 sporu 1-0 yenerek galip geldi.Önemli bir galibiyete imza atan futbolcuları ve teknik heyeti kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum