phishing

Belediye seçimlerini kazanmalıyız

Belediye seçimlerini kazanmalıyız

Belediye seçimlerini kazanmalıyız
05 Kasım 2017 - 16:04

Belediye seçimlerini kazanmalıyız

 

Milletvekili Özkaya; Dinar Belediye seçimlerini kazanmak zorundayız. Belediyenin AK Parti’de olmamasına rağmen merkezi hükümetimiz Dinar’a yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. İlçemizde devlet eliyle birçok yatırımlar yapılmaktadır

 

ÖMER BAĞLAN-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dinar 6. Olağan Genel Kurulu Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Koordinatör Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ve partililerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden kongre sürecinde açılış konuşması yapan eski AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, yeni ve güçlü Türkiye yolunda kongrelerin bayrak yarışı olduğunu hiç kimseyi ayrıştırmadan üç buçuk yıl boyunca görev yaptıklarını söyledi. Yüksel’in konuşmasından sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’de birer konuşma yaparak yeni yönetim kurulu başkanı ile üyelerine başarılar dilediler.

HİÇ KİMSENİN KOLTUK DERDİ YOK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kongrede yaptığı konuşmasında AK Parti’nin kongrelerde daha da güçlenerek çıktığını, Ak Parti’de hiç kimsenin koltuk derdinin olmadığını söyledi. Kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını da kaydeden Özkal, Dinar Ak Parti Kadın Kolları çalışmalarını taktir ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HÜKÜMETİMİZ DİNAR’A ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTI

Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ak Parti’nin 6. Dinar Olağan Genel Kuruluna katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Özkaya, “Kurulduğu günden bugüne bir çok ağabeyimiz, kardeşimiz çeşitli kademelerde görevler yaptılar. Bu gün yeni bir yönetimler İdris Bey ile Ak Parti’nin bayrağı ilçede başarımız daha da artacaktır. Yeni arkadaşlara düşen ilk iş yüzde 51 oy almış bir partinin Dinar Belediyesi seçimlerini kazanmasıdır. Sekiz buçuk yıldır Dinar’da bina ve tesis yapılmadı. Ama en az bin dönüm arazi imara açılarak 3 kat yapılmayacak yerlere 6’şar katlı binalar yapıldı. Dinar’ın deprem bölgesi olduğunu kimse unutmamalıdır. Dinar Belediye seçimlerini kazanmak zorundayız. Belediyenin Ak Parti’de olmamasına rağmen merkezi hükümetimiz Dinar’a yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürmüştür” dedi.

ŞİMDİLİK 600 KİŞİ İLE ÇALIŞILIYOR

“İlçemizde devlet eliyle birçok yatırımlar yapılmaktadır” diyerek konuşan Milletvekili Özkaya, konuşmasına şöyle devam etti; “Bunların başında TOKİ evleri geliyor. Yeni yapılacak olan evlerle birlikte 2 bin konut yapılmış olacaktır. Okullar, hastaneler yapılanlar ortadadır. Termik santral ve diğer şirketlerde şimdilik 600 kişi çalışıyor. Termik santrale dönüştürülmeye başlanıldığında 3 bin ile 5 bin arasında insanımız çalışıyor. Bundan sonra da her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

AK PARTİ’DE GÖREV YAPMAK BÜYÜK BİR GURUR

Son olarak bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ise, AK Parti’de görev yapmanın çok büyük bir gurur olduğunu kaydederek şöyle konuştu, “2019’da çok önemli iki seçim var. 30 Mart’a Dinar Belediye Başkanlığına mührümüzü vurmalıyız. 1 Kasım’da ise hedefimiz Afyon’da 6-0 olmalıdır” dedi.

İDRİS ER YENİ İLÇE BAŞKANI OLARAK SEÇİLDİ

Gerçekleşen konuşmaların ardından ilçe Başkanlığı seçimlerine geçildi. Tek Liste şeklinde girilen kongrede yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu Başkanı İdris Er, Asil Üyeler: Seydi Bir, Mehmet Gürbüzer, Mehmet Uysal, Sevda Zobalı, Recep Ünlü, Mehmet Maralı, Kemal Başoğlu, Bilal Demiröz, Ramazan Şahin, Galip Uluağaç, Mustafa Şimşek, Ziya Aktaş, Hidayet Özdemir, Ramazan Porsuk, Yedek Üyeler ise, Alper Yıldız, Hasan Öztürk, Nazif Metehan Aydın, Mehmet Ali Oktay, Hasan Emral, Nuri Uğur, Özcan Utku, Ali Rıza

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Çaylılar Diyor ki.
    6 yıl önce
    SAYIN MİLLET VEKİLİM AYNI HÜKÜMET YATIRIMLARINI ÇAYDA"DA GÖRMEK İSTİYORUZ BÜTÜN YATIRIMLAR DİNAR VE SANDIKLIYAMI OLACAK SEÇİMLERE AZ KALDI ÇAY"A OY İSTEMEYE NASIL GELECEKSİNİZ EL İNSAF SAYIN VEKİLİM BİRAZDA ALLAH RIZASI İÇİN ÇAY"A YATIRIM YAPIN