phishing

Başkan Çöl’e destek ziyaretleri sürüyor

Sandıklı Belediye binası girişinde eski çay bahçesi işletmecisi Şaban Ş. adlı şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan ve yara almadan kurtulan Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e destek ziyaretleri sürüyor

Başkan Çöl’e destek ziyaretleri sürüyor

Sandıklı Belediye binası girişinde eski çay bahçesi işletmecisi Şaban Ş. adlı şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan ve yara almadan kurtulan Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e destek ziyaretleri sürüyor

Başkan Çöl’e destek ziyaretleri sürüyor
22 Haziran 2016 - 18:13

 

 

 

Belediye binasına girdiği sırada Şaban Ş. isimli bir şahsın kapı girişinde bıçaklı saldırısına uğrayan Sandıklı ilçe Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e geçmiş olsun ziyaretleri yağıyor.

Çöl’e yapılan çirkin saldırı sonrası vatandaşlar Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteği gösterdiler.

Başkan Mustafa Çöl’ün makam odasında gerçekleşen ziyaretlerde Sandıklı’nın her kesiminden vatandaşlar Başkan Çöl’e verdikleri desteği tekrarlarken, her zaman yanlarında oldukları beyan ettiler. Başkan Mustafa Çöl’e yapılan saldırının aslında bütün bir ilçeye yapıldığını, bu ve bunun gibi olaylara bir daha asla imkan ve fırsat vermeyeceklerini dile getirdiler.

 

ÇÖL: İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Mustafa Çöl, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Tüm gayretii yaşanabilir müreffeh bir Sandıklı’yı hemşerilerimiz ile birlikte inşa etmek için harcayacağız. Bu uğurda yolumuza çıkan hiçbir engele, engel çıkaran zorba ve derebeylerine prim vermeyeceğiz. Halkıın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Şer odaklarına, çıkar ilişkisi kuranlara, halka hizmet yeri olan belediyenin malına el uzatanlara fırsat vermeyeceğiz. Şirin görünmeyeceğiz, memleketimizin daha da gelişmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi, alaka ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 

OLAY 10 HAZİRANDA MEYDANA GELMİŞTİ

10 Haziran Cuma günü meydana gelene olayda, belediyeye ait çay bahçelerinin eski işletmecisi olduğu belirtilen Şaban Ş. Başkan Çöl’e bıçaklı saldırı girişiminde bulunmuştu. Çöl, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine şöyle anlatmıştı: “Dışarıda ziyaretler ve bir takım denetimler yapmış geliyorduk. Yanımda İmar İşleri Müdürümüz de vardı. Şahısla aramızda 4-5 metre mesafe varken bir anda elindeki ekmek bıçağını şuursuz bir şekilde iki defa boğazıma doğru salladı. Çevredekiler hemen şahsa müdahale ettiler. Yanımda kimse olmasaydı ya da yalnız olsaydım daha vahim sonuçlar olabilirdi. Verilmiş sadakamız varmış, buna da hamdolsun diyoruz.”

 

ÇÖL’Ü VATANDAŞLAR KURTARMIŞTI

Çevredekilerin müdahalesi ile Başkan Çöl saldırganın elinden kurtulurken, olayın ardından gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Şaban Ş.’nin, çıkarıldığı mahkemede “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak Sandıklı Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Şaban Ş. isimli şahsın saldırıyı, belediyeye ait işlettiği 2 çay bahçesinin ihalelerinin yenilenmediği için gerçekleştirdiği iddia edilmişti.●Kurtuluş/Ajanslar

YORUMLAR

  • 0 Yorum