phishing

Barzani’nin referandum girişimine dur denilmeli

Barzani’nin referandum girişimine dur denilmeli

Barzani’nin referandum girişimine dur denilmeli
08 Ağustos 2017 - 20:37

Barzani’nin referandum

girişimine dur denilmeli

 

 

KURTULUŞ-Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Şahin, Kuzey Irak’ta Barzani yönetimince 25 Eylül tarihinde ‘Kürdistan bağımsızlığı’ için yapılacak olan referandumun Türkiye tarafından durdurulması gerektiğini savundu. Yazılı bir açıklama yapan Şahin,  yetkililerin bu konuda elini değil, gövdelerini taşın altına koymalarının gerektiğini söyledi.

Şahin’in açıklamasından öne çıkan bazı satırbaşları şöyle: “25 Eylül 2017 tarihinde ülkemizin dengesini bozacak referandum Kuzey Irak'ta 'Kürdistan bağımsızlığı' için yapılacak referanduma hükümetin derhal tepki göstermesini ve gerekirse bölge ülkeleriyle birlikte yaptırım gücü uygulaması gerekmektedir.

Dünyanın ilgilendiği bir konu ve dünyanın her tarafından bu konuda tavır ortaya konulmakta ülkemiz toprak bütünlüğü tehlikeye düşmesi için Avrupa elinden gelen desteği bu konuda sağlamaktadır.

İŞ İŞTEN GEÇMENDE TAVIR ALINMALI

Biz de Türkiye  Cumhuriyeti devletinin Sayın Cumhurbaşkanını ve seçilmiş hükümeti bu konuda tavır almaya ve yaptırım uygulatıp,  bu ülkemiz için önem arz eden referanduma müsaade edilmemesini yetkililerden Türk milleti adına ülkemizin bekasını düşünen bir sivil toplum örgütü  olarak talep ediyoruz.

Millet iradesini arkasına alarak dünyaya meydan okuyan Sayın Cumhurbaşkanımızın iş işten geçmeden bu konuda tavır almasını, gerekirse orta doğuyu bu konuda toparlayıp referandumdan çıkacak sonucu beklemenin vereceği zararı göz önüne alarak bu referandumun yapılmasını ve bu oyunun bozulmasını sağlamasını Türk halkı adına Milli Birlik ve Kardeşlik federasyonu olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın birleşmiş milletlerdeki konuşmasında oradaki yöneticileri uyardığı sözü ile bizde kendilerine  yarın çok geç olabilir diyoruz.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu  olarak ülkemiz ve milletimiz adına yetkililerin elini taşın altına değil bu konuda gövdelerini tasın altına koymaları için uyarıyoruz ve bekliyoruz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum