phishing

Bakkallar Odası Başkanı Üstünden Başkan Adaylarına Çağrı

Bakkallar Odası Başkanı Üstünden Başkan Adaylarına Çağrı

Bakkallar Odası Başkanı Üstünden Başkan Adaylarına Çağrı
12 Ocak 2019 - 04:35

 

 

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Esnaf buluşmasında verilen mesajların esnaf ve Türk toplumu için umut verici olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Esnafın ekmeği ile oynatmayız!” sözleri esnaf temsilcilerinden büyük alkış aldı.

TANZİM SATIŞLAR BELEDİYELER TARAFINDAN ORGANİZE EDİLECEK

Tanzim satış noktalarının seçim sonrasında belediyeler tarafından organize edileceğini ve çeşitli noktalar oluşturularak hizmet vereceğini belirten Üstün ;”Namzet belediye başkan adaylarımız hemen harekete geçmeli uygulama noktasında ne yapacağını vatandaşlarımızla paylaşmalıdır.” Dedi.

 

ADAYLAR BİRAN ÖNCE ELE ALMALIDIRLAR


Üstün sözlerini şöyle sürdürdü; ”Biliyoruz ki adaylarımızın bir çok projesi çantalarında ancak öncelikli olarak toplumun hemen hemen her kesimini ilgilendiren bu sosyo-ekonomik durumu biran önce ele almaları gerekmektedir.”

 

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAYALIM

Kaş yapalım derken göz çıkartılmaması gerktiğini de belirten Üstün;”Konu ile ilgili uygulamaların hazırlanmasında toplumu temsil eden yerel kanaat önderleri ve özellikle ittisası olan meslek odaları ile istişareler sonucunda bir karar alınmalıdır.” Dedi.

MARKET YASASI TEKRAR HAZILANMALIDIR

Yıllardır haksız rekabete maruz kalan esnaf ve sanatkarla rekabet değil, bilakis esnafımızı öne çıkartan ve halkımızın ucuz ve kaliteli gıdalar yemesini sağlayan bir uygulamanın hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Üstün ;”Ayrıca belediyelerimizin inisiyatifinde olmayan ve yasal tedbirlerle çözülecek olan, halk arasında market yasası diye bilinen yasa tasarısı da tekrar hazırlanmalıdır.” Dedi.

EKONOMİK KENELERİN HESABININ SORULMASI SAĞLANACAK

Türkiye'nin 250/300 milyar dolarlık bir pazar olduğunu ifade eden Üstün ;” bu yasanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarız.” Dedi. Yıllardır sermaye lobilerinin siyasiler üstündeki etkisinden dolayı bir türlü yasalaşamayan bu tasarı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine  dikkat çeken Üstün;” Tasarının yasalaşması halinde Cumhurbaşkanımız tabiri ile ‘Ekonomik kenelerin hesabının da sorulmasını’ sağlayacaktır." Dedi.

HER TÜRLÜDESTEĞE HAZIRIZ

Üstün son olarak sözlerini şöyle tamamladı ;”Biz, konu ile ilgili her türlü desteği vermeye hazırız. Afyonkarahisarlı hemşerilerimize saygı ile duyurulur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum