phishing

Bakan Eroğlu: Afjet Afyonspor’da af yok, mor beyazlılar göğsümüzü kabarttı

Bakan Eroğlu: Afjet Afyonspor’da af yok, mor beyazlılar göğsümüzü kabarttı

Bakan Eroğlu: Afjet Afyonspor’da af yok, mor beyazlılar göğsümüzü kabarttı
28 Mayıs 2018 - 22:58

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Play-Off Finali'nde Sakaryaspor’u yenen Afjet Afyonspor Spor Toto 1. Lig’e yükseldi. Müsabakanın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Afjet Afyonspor’da af yok, mor beyazlılar göğsümüzü kabarttı” dedi.

 

Play-Off mücadelesinde Sakaryaspor karşısında 1-0 geriye düşen mor beyazlılar maçı 2-1 kazanarak Altay ve Hatayspor’un ardından Spor Toto 1. Lige yükselen 3. takım oldu.

 

“Takımımız, Yakaladığı Bu İstikrarı Sürdürerek İnşallah Süper Lig’e de Yükselir”

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afjet Afyonspor’lu oyuncuları, yöneticileri ve taraftarları tebrik ettiğini ifade ederek şunları söyledi.

 

“2015-2016 sezonunda Amatör Lig’den 3. Lige, 2016-2017 sezonunda, 3.ligden 2.lige ve şimdi 2017-2018 sezonunda da 2.ligden Spor Toto 1. Lig’e yükselen takımımız yakaladığı bu istikrarı sürdürerek inşallah Süper Lig’e de yükselir. Bu büyük başarıda yöneticinden futbolcusuna taraftarından amigosuna emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Mor beyazlı camiaya bundan sonra edecekleri mücadele için de başarılar diliyorum.”

 

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu son yıllarda Afjet Afyonspor’da gerçekten büyük bir uyum yakalandığını ve yakalanan bu uyum neticesinde de Afyonkarahisar’ın mahalli idarelerinden siyasi teşkilatlara, taraftarından futbolcusuna kadar tek vücut olduğunu ve bu başarının sağlandığını kaydetti.

 

“Afyonkarahisar’a Spor Alanında 1,1 Milyar TL Tutarında Yatırım Yaptık”

 

Hükümet olarak özellikle gençlik ve spor alanında muazzam yatırımlar yaptıklarını da dile getiren Orman ve s u İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “2002’den bu yana Afyonkarahisar’a spor alanında 1,1 milyar TL tutarında yatırım yaptık. 22 olan spor tesisi sayısını 55’e, 21.849 olan lisanslı sporcu sayısını 35.853’e ve 45 olan kulüp sayısını ise 131’e çıkardık. En önemlisi de şehrimize içinde 15.000 seyirci kapasiteli stadyumun, 500 seyirci kapasiteli yüzme havuzunun

 

ve kamp merkezi ile atletim pistinin yer aldığı dev bir spor merkezini hizmete açtık. Hep birlikte, yaptığımız yatırımların meyvelerini alıyor olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum