phishing

AK Parti’den teşekkür turu

AK Parti’den teşekkür turu

AK Parti’den teşekkür turu
24 Nisan 2017 - 19:14

AK Parti’den

teşekkür turu

 

İl Başkanı Yurdunuseven başkanlığındaki AK Parti heyeti, referandumda ‘evet’e destek veren siyasi parti ve kurumları ziyaret ederek, teşekkür etti

 

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından, ‘evet’ yönünde destek veren siyasi parti ve STK’lara teşekkür ziyaretlerine başladı. Yurdunuseven, ilk olarak ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti.

 

İLK ZİYARET KONAK’A

16 Nisan’da yapılan Anayasa değişikliği halk oylamasının ardından teşekkür ziyaretlerine çıkan AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti.

ESOB’un ardından MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve teşkilat mensuplarını parti binasında teşekkür ziyaretinde bulunan İl Başkanı Yurdunuseven, “MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve MHP Teşkilatları ülkemizin geleceği açısından son derece önemli olan referandum sürecinde üstün gayretler sergilemiştir. MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Mehmet Karagöz ve tüm teşkilat üyelerine gösterdikleri katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum