phishing

Zeybek : Poster Kapatma Olayıyla Hiç Bir İlgimiz Ve Yönlendirmemiz Yoktur

Zeybek : Poster Kapatma Olayıyla Hiç Bir İlgimiz Ve Yönlendirmemiz Yoktur

Zeybek : Poster Kapatma Olayıyla Hiç Bir İlgimiz Ve Yönlendirmemiz Yoktur
14 Ocak 2019 - 20:25 - Güncelleme: 14 Ocak 2019 - 21:59

 

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar mitinginden bir gün önce, Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan İYİ Parti Adayı Mahmut Koçak'ın afişlerinin üzerinin kapatılmasıyla ilgili olarak sosyal medyada Mahmut Koçak sevenleri tarafından bir eleştiri ve yorum yoğunluğu yaşandı.

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara ve tartışmalara karşı Dr.Mahmut Koçak sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak seçmenlerine sabırlın olun çağrısında bulundu. Koçak sosyal medyadan seçmenlerine seslenerek ;” Afyonkarahisar’ımıza ve Aziz milletimize hizmetten başka Gayesi olmayan yiğit yol arkadaşlarım, Bizim millete olan sevdamız posterlerle değil gönüllerle tescillenmiş bir sevdadır. Karahisar şahittir bizim bu dünyada hizmetten, adaletten ve duadan başka hiçbir talebimiz olmadı. İşi de gücü de millet olan ölene kadar hizmet ederek ahiretimizi imar etmek isteyen düsturun yolcusuyuz. Doğrunun Yardımcısı Allah’tır . Lütfen sabırlı olalım , sizleri sükunete davet ediyorum. Güvenlik güçlerimizle yasalarımızla bizi karşı karşıya getirmek isteyen tahriklere uymayalım. Devlet bizim, vatan bizim ,millet bizim. Her şey büyük Türk milletinin güzel geleceği içindir.” Dedi.

 

İYİ Parti Adayı Mahmut Koçak'ın afişlerinin üzerinin kapatılmasıyla ilgili olarak sosyal medyada yapılan eleştirilere ve  iddialara AK Parti Adayı Mehmet Zeybek sosyal medya üzerinden cevap verdi. Mehmet Zeybek, açıklamasında "Şu an sosyal medyada başkan adaylarının posterlerinin kapatıldığı bilgisi tarafımıza ulaştı. Bu olay üzerinden Şahsımın, AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın hedef gösterilmesi hiç de hoş bir davranış değildir. Poster kapatma ile ilgili hiçbir alakamız ve yönlendirmemiz yoktur. Kamuoyuna algı yaparak, toplumumuzu germek yanlıştır. Biz, Belediye Başkan Adaylarının sağduyu ile seçim sürecini yönetmesi vatandaşlarımızın huzuru, birlik ve beraberliği için en doğru davranıştır." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum