phishing

Sel, açtı ağzını yumdu gözünü

Sel, açtı ağzını yumdu gözünü

Sel, açtı ağzını yumdu gözünü
25 Eylül 2017 - 20:03

Sel, açtı ağzını yumdu gözünü

 

Afjet Afyonspor’un eski Kulüp Başkanı Salih Sel, basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Sel, uzun bir süre yürüttüğü Afjet Afyonspor Kulüp Başkanlığı görevini de değerlendirdi

 

SERCAN SAYIN- Basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya gelen İl Genel Meclisi Salih Sel, Başkanlığını yürüttüğü Afjet Afyonspor dönemine ait iddialara yanıt verdi.

İKİ SENENİN BORCU…

Salih Sel, “ 31 Mayıs 2017 yani maçlar bitmiş 14 Nisan’da biz şampiyonluğumuzu ilân ettik ondan sonra iki maçımız daha vardı ve oyuncuların hepsi dağılmış gitmiş bir masrafımız yok yani. Ben aldığım şekilde 1295 Bin Lira buyurun gösterebilirim ve biz BAL3.Lige çıktığımıza 860 bin lira eksi ile girdik bunun bu rakamı da oradan devir eden borçtan kaynaklanıyor. Bir de şampiyonluk primi vardı ve bu rakamı da netleştirmemiştik. Ben sportif direktörümüze demiştim ki, en fazla oynayan oyuncuya göre en fazla 35 yapın belki bundan da aşağıya düşürebiliriz demiştim. Bu borçların içerisinde 4 maç başı ödenecek 135 Bin Lira da dahil o 1295’in içerisinde. O zaman ne oluyor, 860 bir sene önceden 1300’den 860’ı düştüğünüz zaman 440 kalıyor bir de şampiyonluk primi diyelim ki 700 toplam iki senenin borcu 2 Trilyon yapar.  

DİKKATLİ DAVRANMAYA ÇALIŞTIM

Başkan Sel, “ Ben bu zamana kadar kulübün bir kuruşuna el sürmedim. Misal deplasmana gidiyorlar otelden fatura alıyorlar giden arkadaşımız faturayı alıp ödemesini yapıyor yani ben dört yıl boyunca kulübün parasına elimi sürmedim. Bu arada ben kulüp için para verenlere teşekkür ediyorum. Şu anda bile oyuncuların alacaklarının peşinatların yarısı halen duruyor. Şunu özellikle belirteyim, en iyi oyuncumuza verdiğim para 285 Bin Lira. Ben oyunculara para harcama konusunda dikkatli davranmaya çalıştım” dedi.

KENDİLERİ BİLİR

Sel, “ İçişleri Bakanı geldiği zaman Allah rast getirdi sanırım santrafor konusu açıldı. Ben aldığımı söylemiştim. Konuştuklarını da biliyordum 6 ay oynamamış adama para mı verilir diye. Tugay’da dedim Kayseri Erciyesspor’dan parasını alamadığı için 6 ay oynamadı dedim. Buna rağmen o çocuk çıkıp ilk iki maçta da gol attı ve direkt ilk 11’de oynuyor. Bu çocuk hem Milli, hem gol kralı bir oyuncu. Sen benden numarasını kendin aldın da görüştün. Şimdi başka birisini aldılar ne oldu boşa para harcadın. Ben karışmam o kendilerinin bileceği iş” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum