phishing

Süper Moto heyecanı başladı

Süper Moto heyecanı başladı

Süper Moto heyecanı başladı
25 Eylül 2017 - 20:05

Süper Moto heyecanı başladı

 

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışı 23-24 Eylül tarihlerinde ilk kez Afyonkarahisar’da yapılacak. Yarışlar, 'koruyucu aile' hizmetine dikkat çekmek amacıyla, “Hayata birlikte tutunuyoruz” sloganıyla yapılmaya başlandı

 

SERCAN SAYIN-  İlk ayağı Sakarya’da düzenlendikten sonra Uşak’ta devam eden Süpermoto Şampiyonası’nda heyecan Afyonkarahisar’a taşındı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı, 23 Eylül’de Anıtpark’ta gerçekleştirilen magazin startı ile başladı.

FİNAL YARIŞINA TÜM SPORCULAR

Gerçekleştirilen organizasyonda konuşan TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, “Afyonkarahisar’da bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. İlk defa Süpermoto şampiyonasını Afyon’da gerçekleştireceğiz. Bugünün anlamı çok daha büyük, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte koruyucu aileye dikkat çekmek istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın sahiplenilmesi için, bakanlığımız ve Afyon İl Müdürlüğümüzle beraber, Koruyucu ailenin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Çocuk sporcularımızla birlikte birazdan başlangıcı yapacağız. 33 sporcumuz yarışacak. Bunlardan 17’si çocuk sporcumuz, geri kalanlar ise büyüklerimiz. Sporcularımız “Umutlarımızı, Hayallerimizi Birlikte Gerçekleştirelim” sloganı ile koruyucu aileye dikkat çekmek vesile ile yarışlarımızı başlatacağız. Hayırlı olsun. 6 Kategoride sporcularımız yarışacak. Yarışların sonunda da özellikle TMF GP Ligi dediğimiz tüm sporcuların yarıştığı final yarışmamız olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum