phishing

Salar Atatürk İlkokulu'ndan Başkan Çoban'a Ziyaret

Salar Atatürk İlkokulu'ndan Başkan Çoban'a Ziyaret

Salar Atatürk İlkokulu'ndan Başkan Çoban'a Ziyaret
19 Mart 2018 - 19:22

           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, e-Twinning eğitim projesi çerçevesinde, Salar Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Arif Arslan ve Proje Koordinatörü-Sınıfı Öğretmeni Özlem Yurt'u makamında kabul etti.

            Birisi uluslararası ikisi yerel düzeyde üç farklı e-Twinning eğitim projesinde ilimizi temsil etmeye hazırlanan Salar Atatürk İlkokulu'nun Okul Müdürü Arif Arslan, Projeden Sorumlu Sınıfı Öğretmeni Özlem Yurt ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.

            Ziyarette projeyle ilgili olarak Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Sınıfı Öğretmeni Özlem Yurt, "Dünya Yeşilleniyor, Hayaller Gerçekleşiyor" isimli uluslararası projeyle 7 ülke ve 81 şehirde aynı anda fidan dikim etkinliği gerçekleştireceklerini söyledi. Ayrıca, "81 İl Bir Hikaye" ve "Uzaklardan Bir Mektubun Var" adı altında iki yerel proje gerçekleştireceklerini belirten Yurt, bu projelerle ilimizin tanıtımına da katkı sağlayacaklarını ifade etti.

            Salar Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Arif Arslan ve Proje Koordinatörü-Sınıfı Öğretmeni Özlem Yurt'u bu projelerinden dolayı tebrik eden Başkan Çoban, projelerin amacına ulaşması ve ilimizin tanıtıma katkı sağlaması adına temennilerini iletti. Ziyarette ayrıca, projeye desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür belgesi takdim edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum