phishing

Kürt Kökenli İşadamından Mehmetçiğe Destek

Kürt Kökenli İşadamından Mehmetçiğe Destek

Kürt Kökenli İşadamından Mehmetçiğe Destek
17 Şubat 2018 - 18:56

 

 

Afyonkarahisar’da ‘Kürt Mahmut’ lakabıyla bilinen işadamı Mahmut Araç, Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğe bağışta bulundu.  Aslen Bitlisli olan ve uzun yıllar ilimizde istihdam sağlayan Araç bu davranışıyla tüm kesimlere örnek oldu.

 

        Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğe, Afyonkarahisar’da “Kürt Mahmut” lakabıyla bilinen Mahmut Araç isimli işadamından destek geldi.Aslen Bitlisli olan Kürt kökenli vatandaşımız Mahmut Araç, Zeytin Dalı Harekâtında görev alan ve ailesinin maddi durumu iyi olmadığı tespit edilen askerlere 26 bin TL’lik bağışta bulundu. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mahmut Araç isimli vatandaşımızın Afrin Harekâtında görev alan Mehmetçiğimize verdiği desteğin herkese örnek olmasını temenni etti.

 

“TOPRAĞIMIZA, BAYRAĞIMIZA SAYGI DUYAN HERKES BİZİM KARDEŞİMİZDİR”

 

          Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı ile dünyanın imrendiği muhteşem bir operasyona imza attığına dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, “Bu operasyonda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz yerli mühimmat kullanıyor. Operasyon nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanında insanımız duasının yanında maddi olarak ‘acaba ben Silahlı Kuvvetlerimize nasıl bir katkı yapabilirim’düşüncesi içerisinde. Onlardan bir tanesi de Afyonumuzda “Kürt Mahmut” lakabıyla bilinen Mahmut Araç isimli bir kardeşimiz. Aslen Bitlislidir. Kürt kökenli bir vatandaşımızdır. Ülkemizde hangi dilden, hangi mezhepten olursa olsun herkesin barış içerisinde yaşadığı, Kürdüyle, Arabıyla Çerkeziyle bayrağımıza, toprağımıza saygı duyduğu müddetçe hepsi bizim kardeşimizdir”

 

26 BİN TL BAĞIŞTA BULUNDU

 

             Mahmut Araç’ın bu desteğinin herkese örnek olmasını temenni eden Başkan Burhanettin Çoban, “Mahmut kardeşimiz  Mehmetçiğimize destek olacağını bize ifade etti ve bu konuda ilimizde Jandarma Alay Komutanı olarak görev yapan, şu anda da Mardin’de Bölge Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Kenan Topçu Paşamızla irtibata geçildi. Ailesinin maddi durumu iyi olmadığı tespit edilen 130 askerimizin hesaplarına 200’er TL para aktarılacak. Bu şekilde askerlerimize katkıda bulunulmuş olacak. Mahmut kardeşimizin bu bağışının örnek olacağına ve yerine ulaşacağına inanıyorum. Bu vesile ile operasyonda görev alan askerlerimize Allah’tan güç kuvvet; burunlarını dahi kanatmadan, sağ salim memleketlerine dönmelerini niyaz ediyorum” diye konuştu. Aslen Bitlisli olan Mahmut Araç ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin her daim yanında olduğunu ifade ederek vatanımızın bölünmez bütünlüğü için operasyonda görev alan tüm Mehmetçiklerimize dua da bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum