phishing

Koçak seçmenlerini sabırlı olmaya çağırdı

Koçak seçmenlerini sabırlı olmaya çağırdı

Koçak seçmenlerini sabırlı olmaya çağırdı
14 Ocak 2019 - 21:10 - Güncelleme: 14 Ocak 2019 - 21:53

 

 

Akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden başlayan İYİ Parti Adayı Mahmut Koçak’ın afişlerinin kaldırılması tartışmalarına İyi Parti Belediye Başkan Adayı Dr.Mahmut Koçak seçmenlerine sabır çağrısı yaparak katıldı.

Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan İYİ Parti Adayı Mahmut Koçak'ın afişlerinin üzerinin kapatılmasıyla ilgili olarak sosyal medyada Mahmut Koçak sevenleri tarafından bir eleştiri ve yorum yoğunluğu yaşandı.

Koçak, açıklamasında "Lütfen sabırlı olalım , sizleri sükunete davet ediyorum. Güvenlik güçlerimizle yasalarımızla bizi karşı karşıya getirmek isteyen tahriklere uymayalım." dedi.

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara ve tartışmalara karşı Dr.Mahmut Koçak sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak seçmenlerine sabırlın olun çağrısında bulundu. Koçak sosyal medyadan seçmenlerine seslenerek ;” Afyonkarahisar’ımıza ve Aziz milletimize hizmetten başka Gayesi olmayan yiğit yol arkadaşlarım, Bizim millete olan sevdamız posterlerle değil gönüllerle tescillenmiş bir sevdadır. Karahisar şahittir bizim bu dünyada hizmetten, adaletten ve duadan başka hiçbir talebimiz olmadı. İşi de gücü de millet olan ölene kadar hizmet ederek ahiretimizi imar etmek isteyen düsturun yolcusuyuz. Doğrunun Yardımcısı Allah’tır . Lütfen sabırlı olalım , sizleri sükunete davet ediyorum. Güvenlik güçlerimizle yasalarımızla bizi karşı karşıya getirmek isteyen tahriklere uymayalım. Devlet bizim, vatan bizim ,millet bizim. Her şey büyük Türk milletinin güzel geleceği içindir.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum