phishing

İnegöl cephesi mağlubiyete üzülüyor

İnegöl cephesi mağlubiyete üzülüyor

İnegöl cephesi mağlubiyete üzülüyor
09 Kasım 2017 - 16:47

İnegöl cephesi mağlubiyete üzülüyor
İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, "Çocukların teslim olmak istemeyişleri, maçı çevirme anlayışları, birlikte kenetlenmeleri çok iyiydi ama yetmedi" dedi
KURTULUŞ- İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş evlerinde 3-2 mağlup oldukları Afjet Afyonspor maçını değerlendirerek, bu maçı unuttuklarını ve önlerine bakarak başarılı olmak istediklerini belirtti.
MÜCADELE İSTEDİK, KÖTÜ BAŞLADIK
İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, sahalarında 3-2 mağlup oldukları Afjet Afyonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yoldaş, "Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Tabiî ki çok üzgünüz. Hep söylüyorum, gittikçe daha iyi olup, daha iyi yerlere doğru yol almak için iç sahadaki maçlarımızda var gücümüzle mücadele etmek istedik ama maça kötü başladık. Kendi yaptığımız hatalardan dolayı 30. dakika 3-0 geriye düştük. İlk devre açısından çok etkili olduğumuzu da söyleyemem ama ikinci devre çocuklar reaksiyon gösterip, ortaya bir karakter koydular. Maçı kazanma adına ellerinden gelen her şeyi de yaptılar ama maalesef oyunu çeviremedik. Belki biraz daha şanslı olabilseydik, ikinci devredeki o isteği biraz ilk devreye de yansıtabilseydik çok güzel olacaktı” dedi.
MAĞLUBİYETTEN DOLAYI ÜZGÜNÜZ
Deneyimli teknik adam, “Aslında mücadele açısından ilk devre çok büyük sıkıntımız yoktu ama pozisyon olarak hatalar yaptık. Onun neticesinde zaten kalemizde golleri gördük. O hataları artık yapmamamız lazım. Eğer yukarıya doğru yol almak istiyorsak, o hatalarımızı en aza indirmeyi hatta hiç yapmamalıyız. Onlara tabiî ki önlemler alacağız. Dediğim gibi ikinci devre yapılan mücadele çok önemliydi. Çocukların teslim olmak istemeyişleri, maçı çevirme anlayışları, birlikte kenetlenmeleri çok iyiydi ama yetmedi. Tabiî ki üzgünüz" diye konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum