phishing

Ligde iyi gidiyoruz, devamı gelmeli

Ligde iyi gidiyoruz, devamı gelmeli

Ligde iyi gidiyoruz, devamı gelmeli
09 Kasım 2017 - 16:47 - Güncelleme: 09 Kasım 2017 - 16:48

Ligde iyi gidiyoruz, devamı gelmeli
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, son haftalarda aldığı kritik galibiyetler ile üst sıralardaki iddiasını sürdürüyor
SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin 11. Haftasında deplasmanda İnegölspor’u 3-2 ile geçerek üst üste ikinci galibiyetini elde etti ve 24 puan ile dördüncü sırada yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupasına 5. Turda veda eden mor beyazlılar, tamamen gözünü kulağını lige çevirmiş durumda ve tek hedef var, ya şampiyonluk ile ya da play-off yolu ile bir üst lig olan TFF 1.Lige çıkabilmek.
SIRADAKİ HEDEF SANCAKTEPE
Lige deplasmanda oynadığı Tokatspor beraberliği ile başlayan ekibimiz, geçen 11 haftalık süreç içerisinde deyim yerinde ise inişli çıkışlı bir performans sergileyerek adını dördüncü sıraya yazdırma başarısı göstermiş durumda. Tabii özellikle deplasmanda oynanan Etimesgut ve iç sahada oynanan Eyüpspor maçları ise Hasan Erkin Şimşir’in ekibinin adeta kaderini belirlemiş durumda. Jetler, bu haftasonu bir başka 3.Lig şampiyonu olan Sancaktepe Belediyespor ile karşı karşıya gelerek hanesine bir 3 puan daha yazdırma ve iddiasını sürdürmenin peşinde.
EVİMİZDE YENİLMEMEYE DEVAM EDİYORUZ
Uzun bir aranın ardından yeni kimliği ile 2.Lig’de mücadelesine kaldığı yerden devam eden Afjet Afyonspor, özellikle iç sahada şu ana kadar oynadığı müsabakalarda puan bırakmış olsa da henüz yenilgi yüzü görmedi. Bölgesel Amatör Lig’den itibaren 3. Lig’de de bu başarısını sürdüren Jetler, 2.Lig Kırmızı Grup’ta da evinde konuk ettiği rakiplerine 12. Adamın desteği ile korku salmaya ise tüm hızı ile devam ediyor.
YENİYORUZ FAKAT…
Son iki haftada oynanan Sarıyer ve deplasmanda oynanan İnegölspor maçları göz önüne alınacak olursa, Jetler kazanmasına kazanıyor fakat maç sonu skoru hiçte tatmin edici bir şekilde spor severlerin karşısına çıkmıyor. 9 Kişi kalan Sarıyer karşısında 2-1, ilk 30 dakikada 3-0 öne geçmesine rağmen 3-2 biten İnegölspor karşılaşmalarından ders çıkarması beklenen takımımızın bu Pazar günü konuk edeceği Sancaktepe Belediyespor maçında aynı hataları yapmaması ve sahadan istediği bir galibiyet ile ayrılması bekleniyor.
MÜCADELE SAAT 13.30’DA
Ligin 12. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 17 puan ile 8. Sırada yer alan Sancaktepe Belediyespor’u Kocatepe Stadında konuk edecek olan Afjet Afyonspor’un müsabakasının başlama saati ise 13.30. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum