phishing

Hayata döndüren dokunuş Park Hayat'ta

Hayata döndüren dokunuş Park Hayat'ta

Hayata döndüren dokunuş Park Hayat'ta
04 Ocak 2018 - 16:34

Geçtiğimiz günlerde Özel PARKHAYAT Hastanesi’ne hayati tehlikesi son derece yüksek olan ana (Aort) damar yırtığı tanısı ile başvuran 33 yaşındaki genç hasta Ali Gencel, tanısı koyulduktan dakikalar sonra ameliyata alınıp ana (aort) damar, kalp damarları, beyin damarları, kol damarları ve kalp kapağı değiştirilip sağlığına kavuştu.

 

Operasyon sonrası sağlığına kavuşan Ali Gencel yaşadıklarını şöyle anlattı: “Sabah erkenden işe gitmek için uyanmıştım. Göğsümde aşırı derecede bir sıkışma ve daralma oldu. Kendimi iyi hissetmedim. Hastaneye gitmek için yola çıktık fakat yolda bilincimi kaybetmişim. Başvurduğumuz hastanede yakınlarıma gerekli müdahalenin yapılamayacağı, başka bir hastaneye sevkimizin gerektiği söylenmiş. Sonrasında doktor Erdinç Naseri ile görüşülüp sevkim yapılmış. Buraya geldiğimizde yakınlarımın anlattığına göre doktorum Erdinç bey durumuma hakim olduktan hemen sonra operasyon için hızlı kararlar alıp gerekli organizasyonu dakikalar içinde yapması yakınlarımı çok etkilemiş. Bu gelişmeleri bana anlattıklarında da açıkçası Afyonkarahisar’da böyle bir hekimin, böyle bir ekibin hizmet verdiğini bilmek gururlandırdı ve kendimi çok şanslı hissettim. Geçirdiğim operasyonun detaylarını bana aktardıklarında çok önemli bir rahatsızlık geçirdiğimin, çok kritik bir operasyondan değerli hekimim Op. Dr. Erdinç Naseri’nin sayesinde başarıyla atlattığımın farkına vardım. Memleketim Afyonkarahisar’da bu kadar değerli bir hekimin ve işini gerektiğinden çok daha iyi yapmaya çalışan hastane ekibinin varlığı beni çok mutlu etti. Şu anda sağlığım gayet iyi. Buradan doktoruma ve tüm hastane çalışanlarına tekrar çok teşekkür ederim.” dedi.

 

“KALBİ ÇOK ZAYIF KASILIYORDU”

 

Süreç hakkında kısaca bilgi veren Doktor Erdinç Naseri: “Hastamız Ali bey bize başvurduğunda suni solunum cihazı ile nefes alıyor, kalbi çok zayıf kasılıyordu. Hastanın yaşamsal bulguları kısa sürede kontrol altına alınarak acil olarak ameliyata hazırlandı. Gerekli müdahale dakikalar içerisinde yapılması gerekiyordu. Ameliyatın başarıyla gerçekleştirilmesi sonrası hastamızı şifa taburcu ettik. Özel PARKHAYAT Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi ekibi olarak yetenekli sağlık ekibimiz ve gerekli donanımlar sayesinde dünya standartlarına uygun operasyonlar yapabilmekteyiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum