phishing

CHP Nazilli ilçe başkanı Deveci :ilk Hedef Nazilli Belediyesini almak

CHP Nazilli ilçe başkanı Deveci :ilk Hedef Nazilli Belediyesini almak

CHP Nazilli ilçe başkanı Deveci :ilk Hedef Nazilli Belediyesini almak
15 Aralık 2017 - 11:18

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, Pazar günü güven tazelediği kongre sürecini değerlendirdi. Başkan Deveci, ilk hedeflerinin Nazilli Belediyesini almak olduğunu ifade etti.

 

Nazilli’de yapılan seçimin ardından yeniden başkanlığa seçilen CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, önemli açıklamalarda bulundu. Mazbatasını alarak yeni yönetim kurulunu oluşturan Deveci, “Nazilli’mizde kongremizi yaptık. Öncelikle kongremize katılan örgütümüze, delegelerimize, bize destek veren konuklarımıza, katılımcıların hepsine teşekkür ediyorum. Kongreler daha önce de ifade ettiğim şekilde hizmet yarışlarının yapıldığı yerlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongrelerin kaybedeni olmaz, kazanan hep Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

 

“ÖNÜMÜZDE ÇOK BÜYÜK HEDEFLERLER VAR”

Açıklamasında partililere yer veren Ali Deveci, kongreye katılan herkese teşekkür etti. CHP Nazilli ilçe örgütünün önemli hedefleri olduğunu vurgulayan Deveci, “Bu hedeflerden biri, eğer öne alınmazsa 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerdir. Yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Nazilli Belediyesi’ne dikmek için yola çıktık. Bunun için örgütüme ve yol arkadaşlarıma güveniyorum. Daha sonra genel seçimlerde partimizi bugüne kadar olduğu gibi birinci yapmak ve bu çıtayı daha yükseğe taşımak istiyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

 

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Kongrenin ardından telefonlarının hiç susmadığını söyleyen CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, “Çok olumlu tepkiler alıyorum. Öncelikle Nazilli dışındaki arkadaşlarımız, siyaseti yakından takip edenler ve gazeteci dostlarımız Nazilli’de tek liste olarak seçime gitmeyi nasıl başardığımızı soruyorlar. Bugüne kadar böyle bir şeyin gerçekleşmediğini ifade ediyorlar ve bunu bir başarı olarak görüyorlar. Ben bu anlamda tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özverili bir çalışma yaptık. Referandumda yaptığımız işler kamuoyunda olağanüstü bir beğeni kazandı. Başta genel merkezimiz olmak üzere her yerden çok iyi tepkiler alıyorum. Yöneticilerimiz bu konuda memnuniyetlerini ifade eden açıklamalar yaptılar. Bu da bizim şevkimizi arttırıyor. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte bizler daha çok çalışarak çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“ÇITAYI ÇERÇİOĞLU KOYDU, NAZİLLİ’Yİ KAZANACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü’nün her geçen gün yeni katılımlarla büyüdüğünü ifade eden başkan Ali Deveci, “Biz hiçbir komplekse kapılmadan herkesi partimize davet ediyoruz. Tüm yurtseverleri, cumhuriyetçileri partimize davet ediyoruz. Bu iş sağ sol meselesi olmaktan ziyade vatanseverlik meselesi, memleket meselesi haline geldi. Nazilli’de de öyle görüyoruz. Biz Nazilli’yi daha iyi idare edeceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda yola çıktık. Bunu başaracak durumdayız. Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bize verdiği desteğin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini biliyoruz. Kendisi % 40’ın üzerinde bir oy ile seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise % 51 olarak çıtayı koydu. Biz de kendimize böyle bir çıta koyarak Nazilli’de seçimleri % 40’ın üzerinde bir rakamla kazanacağımızı ifade ediyorum. Bu konuda oldukça iddialıyım. Hem ilçe belediyesini hem de Büyükşehir belediyesini kazanarak Aydın'da ve Nazilli’de güzel hizmetler yapacağız. Ardından genel seçimlere hazırlanacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum