phishing

Çetinkaya : Kenevir ekilmesi konusunda yakında milletvekilimiz Afyon’a müjdeyi verecek

Çetinkaya : Kenevir ekilmesi konusunda yakında milletvekilimiz Afyon’a müjdeyi verecek

Çetinkaya : Kenevir ekilmesi konusunda yakında milletvekilimiz Afyon’a müjdeyi verecek
15 Aralık 2018 - 10:27

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin haftalık basın toplantısında konuşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, bir proje daha açıkladı. Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarını söyleyen Çetinkaya, “Bu sayede hem istihdam sağlayacağız hem de üreticimizin pazar sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haftalık basın toplantısına İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gün ve Gönül Ar Güngör, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya katıldı. MHP’nin 51 il de kendi adayları ile seçime gireceklerini ve bu 51 il içerisinde de Afyonkarahisar’ın da yer aldığını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl genelinde 59 belediyenin tamamına talip olduklarını söyledi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Afyonkarahisar’ı istediğini de belirten Kartal, “Geçtiğimiz Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi grup toplantısında Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendi yerel seçimlerle ilgili tekrar bir açıklama yaptı. Büyükşehir olmayan 51 il de MHP yerel seçimlere kendi adaylarımız ile girecektir. Afyonkahisar’da bu 51 ilin içinde yer almaktadır.1 ay önce Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettiğimizde bizden Afyonkarahisar’ı istediğini söyledi. Bizde Genel Başkanımızın bu sözünü yere düşürmemek üzere MHP Afyonkarahisar teşkilatları olarak il genelinde merkez belediye başta olmak üzere 59 belediyenin 59’una da talibiz. Allahın izniyle 31 Mart akşamı da büyük bir zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

“SEÇİM İTTİFAKI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

‘Afyonkarahisar merkezde seçim ittifakı olacak mı?’ dedikodularına da son noktayı koyan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Afyonkarahisar merkezde AK Parti ile MHP arasında bir seçim ittifakı söz konusu değildir” dedi. Çetinkaya, “Büyükşehirler ve PKK’nın partisi olan yani HDP’nin kazanma şansı olan yerlerde MHP ile AK Parti yerel seçimlerde ittifak yapmaktadır. Bu da Afyon’da ittifak olacak mı? Asparagas söylentilerine sebep olmaktadır. Sayın Genel Başkanımızın da defalarca ifade ettiği gibi bizde

tekraren kamuoyuna ısrarla duyuruyoruz. Afyonkarahisar merkezde AK Parti ile MHP arasında bir seçim ittifakı söz konusu değildir. Ve biz MHP olarak 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen taraf olacağız” diye konuştu.

 

“MİLLETVEKİLİMİZ TAYTAK YAKINDA MÜJDEYİ VERECEK”

Kenevir ekiminde açıklanan 19 il arasında ilimizin yer almaması üzerine MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın bu konunun takipçisi olacağını söyleyen Çetinkaya, kenevir ekiminin Afyonkarahisar’da ekilmesi konusunda yakın bir zamanda müjde vereceklerini söyledi. Konuyu milletvekili Taytak’a ilettiklerini söyleyen Çetinkaya, “MHP MYK üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak beyin yakında vereceği bir müjdeyi iletmek istiyorum. Şuan gündemde olan kenevir ekimi konusu var. Malum 19 il kenevir ekimi için açıklandı. Fakat Afyonkarahisar bu iller arasında yer almamaktadır. Sayın milletvekilimiz Mehmet Taytak bey ise bu konunun takipçisi olacağını ve yakın bir zamanda bunun müjdesini vereceklerini ifade etmemi istedi” dedi.

 

“KOCATEPEYİ CANLANDIRACAĞIZ”

Kocatepe (Büyükkalecik) Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak ile birlikte önemli bir proje daha imza atacaklarını belirten Çetinkaya, hayata geçirecekleri proje ile Kocatape’nin canlanacağını söyledi. Çetinkaya, “Yapmış olduğumuz bir projeyi daha açıklamak istiyorum. Bu projenin içerisindeki en büyük veri kurtuluş panoramasıdır. Kocatepe’yi Türkiye’deki bütün insanların ziyaret edebileceği bir yer haline getirmek istiyoruz. Bu projemizi de Kocatepe (Büyükkalecik) Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak ile birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum