phishing

Bolvadin, Salar’ı rahat geçti:2-1

Bolvadin, Salar’ı rahat geçti:2-1

Bolvadin, Salar’ı rahat geçti:2-1
21 Kasım 2017 - 18:48

Bolvadin, Salar’ı rahat geçti:2-1
Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de 8. Hafta heyecanı Bolvadin Belediyespor ile Salar Belediyespor arasında oynanan müsabaka ile başladı
SERCAN SAYIN- Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Bolvadin Belediyespor ile Salar Belediyespor, karşı karşıya geldiler. Zorlu 90 dakikalık dilimden galip ayrılan taraf, 2-1’lik skor ile Kırmızı siyah’lı ekip, Bolvadin Belediyespor oldu.
MÜCADELEDEN AYRINTILAR
Dakikalar 20’yi gösterdiğinde gelişen Salar Belediyespor atağında topla buluşan Halil, savunmanın zaafını deyim yerinde ise iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı Yeşil-Beyaz’lı ekip Salar Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ YARI
Karşılaşmada ikinci yarıya girildiğinde bu defa etkisini gösteren taraf, Mustafa Keser’in öğrencileri Bolvadin Belediyespor oldu. Beraberlik golü için yüklenen Bolvadin 65’inci dakikaya girildiğinde Bolvadin Belediyespor bir penaltı vuruşu kazandı. İtirazların değiştirmeyeceği karar sonrasında topun başına geçen Beyaz, penaltı atışını gole çevirdi ve durumu 1-1’e getirerek eşitliği sağladı. Bukduğu beraberlik golünün ardından bu kez öne geçme çabaları içerisine giren Bolvadin Belediyespor, 75’te bir atak geliştirdi ve Uğur ile durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmazken, Bolvadin Belediyespor, şampiyonluk yarışında üst üste ikinci kez galip gelmiş oldu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum